reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Matko jak mnie piersi bolą...[emoji25][emoji25][emoji25]
Normalnie nigdy nie bolały...
Mnie boli głowa. Mam rewolucję w żołądku po prostu jeździ mi tak, że aż słychać. I właśnie leżę pod kocem na kanapie i mnie trzepie z zimna choć całe ciało mam gorące i temp 37. Chyba mnie coś bierze. Albo to coś od żołądka.

Mnie boli głowa. Mam rewolucję w żołądku po prostu jeździ mi tak, że aż słychać. I właśnie leżę pod kocem na kanapie i mnie trzepie z zimna choć całe ciało mam gorące i temp 37. Chyba mnie coś bierze. Albo to coś od żołądka.
Ja dzisiaj też biegam do toalety ale oczywiście mnie tak ciągnie podbrzusze, że się w większości blokuję... Jak mierzylam tem to w czwartek 37.6 a w piątek i dzisiaj 37.4

Biedna to odpoczywaj 💕

Dziewczyny wy jak chodzicie na monitoringi to wiecie ile czasu po owu dostajecie @?

Więc po ilu dniach dostajecie @ albo już jakieś taki plamienia zwiastujące @

reklama
Do góry