reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Teraz mierzylam i mam 37.6 a pod pachą 37
Dzieki. Ale nieważne jak niska bym miała i jakby się wahała, to jednak 36,8-37,5 jest wskazane po owu. A ja mam pewnie rano niecałe 36 skoro teraz tylko 36,4.
Książkowa temperatura ciała w ogóle wieczorami to 37
I mnie tam na dole zawsze była wyższa, dlatego ważne jest, żeby mierzyć mniej więcej o tej samej porze i w tym samym miejscu, bo w każdym wyjdzie inaczej.
Z tego co pamiętam jak się zagłębiałam w temat mierzenia to były dziewczyny, które normalnie miały np 35,9 a po owu 36,3. Jak chcesz wiedzieć to musisz pomierzyć miesiąc najlepiej przy cyklu monitorowanym i będziesz wiedziała jak to wygląda na twoim przykładzie. Tak to ciężko stwierdzić

reklama
I mnie tam na dole zawsze była wyższa, dlatego ważne jest, żeby mierzyć mniej więcej o tej samej porze i w tym samym miejscu, bo w każdym wyjdzie inaczej.
Z tego co pamiętam jak się zagłębiałam w temat mierzenia to były dziewczyny, które normalnie miały np 35,9 a po owu 36,3. Jak chcesz wiedzieć to musisz pomierzyć miesiąc najlepiej przy cyklu monitorowanym i będziesz wiedziała jak to wygląda na twoim przykładzie. Tak to ciężko stwierdzić
Oczywiście, że tak jednak liczę, że to mój ostatni cykl 🙏💕

Myślę, że to kwestia mojego zapalenia ucha... Nie nastawiam się na ten cykl... Cały czas mnie boli podbrzusze więc pewnie nici z tego..
Miej nadzieję.
Ja do połowy dnia miałam wielką.
A teraz szlak jasny ją trafił.
Dobra.. bo oszaleje jeszcze chwilę.
Wracam za miesiąc.
Będę podczytywac ..... Mimi trzymam kciuki :* :*

Miej nadzieję.
Ja do połowy dnia miałam wielką.
A teraz szlak jasny ją trafił.
Dobra.. bo oszaleje jeszcze chwilę.
Wracam za miesiąc.
Będę podczytywac ..... Mimi trzymam kciuki :* :*
Nie spisuj cyklu na straty przez temperaturę mierzoną z doskoku... Jeszcze parę dni i test.

Hej Dziewczyny, jestem tu nowa. We wtorek zaczęłam stymulacje letrozolem, wiem że nazwa wątku sugeruje inny lek ale może któraś z was też korzysta z letrozol?
Możecie mi podpowiedzieć jak działa ta stymulacja? W sensie w jakim czasie może dochodzić do owulacji? Bo ja nawet nie wiem kiedy powinniśmy robić przytulanki żeby się wstrzelić [emoji28]

Hej Dziewczyny, jestem tu nowa. We wtorek zaczęłam stymulacje letrozolem, wiem że nazwa wątku sugeruje inny lek ale może któraś z was też korzysta z letrozol?
Możecie mi podpowiedzieć jak działa ta stymulacja? W sensie w jakim czasie może dochodzić do owulacji? Bo ja nawet nie wiem kiedy powinniśmy robić przytulanki żeby się wstrzelić [emoji28]
Hej. Miałam nie pisać ale podczytalam więc się odezwę. Jak od początku przyszłego tygodnia zaczynam Aromek a to to samo. Ja pierwszy raz. Ale lekarz mi kazał przyjść na usg 10dc. A ty nie robisz monitoringu przy tym?

Biorę od 3-5 dc 2x1 dziennie, na monitoring mam przyjść w 12 dc, pytam bo jestem ciekawa czy owulacja może wypaść szybciej czy dopiero na monitoringu będzie widać rosnący pęcherzyk :)

reklama
Biorę od 3-5 dc 2x1 dziennie, na monitoring mam przyjść w 12 dc, pytam bo jestem ciekawa czy owulacja może wypaść szybciej czy dopiero na monitoringu będzie widać rosnący pęcherzyk :)
Hej, ja jestem obecnie na aromeku. Ostatni cykl w 14dc miałam ciałko żółte czyli byłam po owu. W 12 dc na monitoringu widziałam pęcherzyk przygotowujący się do pęknięcia. I ja zaczynam chodzić na monitor 9-10dc😊

Do góry