reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Fajnie tu piszecie :) po terminie miesiączki robić test. A jak ktoś ma.miesiaczke zawsze 7 dni po owu? :D to kiedy mam sprawdzać? :D

reklama
Jak w piątek to jeszcze zdecydowanie za wcześnie! Poczekaj do terminu miesiączki i wtedy zrób lub ewentualnie hcg z krwi 10dni po owulacji już wyjdzie :)
Chodziło mi o to, że 5dni po zastrzyku i już się wypłukało. Dziewczyny pisały że 10-12dni jeszcze może wyjść fałszywie dodatni test po zastrzyku a u mnie już po 5 dniach negatyw

Mój właśnie stwierdził "ej ale Ci cycki urosły" [emoji23] oby to był dobry znak [emoji120][emoji177]

Hej dziewczyny,
Ostatnio udzielałam sie tu w maju 2019, bo dostałam clo od gina ktory, bez badań,stwierdził na oko ze jestem otyla i mam niedoczynność tarczycy to na bank nie mam owulacji..clo nie pomogło,zmienilam lekarza.Nowa lekarka zaczela od badań hormonów i wyszlo że mam AMH poniżej normy bo tylko 0,77 i za niski progesteron,dostałam tabletki progestan,biore od grudnia(10-23 dc),okres się unormowal ale ciąży dalej brak.Dzis bylam na kolejnej wizycie i jedyne co sie dowiedziałam to moje policystyczne jajniki się zmniejszyły.Clo mi nie Przepisala bo mam za wysokie cisnienie 187/117 ale uparlam się na monitoring,wiec mam.przyjsc w 13 dc.W sumie diagnoza jest taka że jak schudne to wszystko bedzie lepiej,ale te odchudzanie mi nie idzie😥Dziewczyny mam 36 lat w tym roku,jestem mega zalamana.Czy któraś z Was miala podobny przypadek?

Hej. 6 dzień po zastrzyku. Nie plamie . Ale znalazłam w szufladzie porzucony termometr :( i już żałuję że go użyłam. Wiem że się mierzy rano. Ale wieczorem temperatura jedynie może urosnąc i być zawyżona. A moja jest teraz 36,47. To jaka jest rano?????? 35????? :( :( :(
To już mi zostało czekać tylko na okres.

Hej. 6 dzień po zastrzyku. Nie plamie . Ale znalazłam w szufladzie porzucony termometr :( i już żałuję że go użyłam. Wiem że się mierzy rano. Ale wieczorem temperatura jedynie może urosnąc i być zawyżona. A moja jest teraz 36,47. To jaka jest rano?????? 35????? :( :( :(
To już mi zostało czekać tylko na okres.
Ja w pierwszej fazie miałam 36,2-36,4 czasem 36,5. Dzień lub dwa po owulacji była przeważnie 36,6-36,8. Ale z tą temperaturą to jest różnie, byś musiała mierzyć jakiś czas, żeby wiedzieć jaka jest Twoja. Ja w drugim cyklu z owulacją już wiedziałam jak to u mnie wygląda. I się przydało, bo akurat wtedy nie mogłam mieć monitoringu, a cykle bezowulacyjne wyglądały zupełnie inaczej na wykresie.

Ja w pierwszej fazie miałam 36,2-36,4 czasem 36,5. Dzień lub dwa po owulacji była przeważnie 36,6-36,8. Ale z tą temperaturą to jest różnie, byś musiała mierzyć jakiś czas, żeby wiedzieć jaka jest Twoja. Ja w drugim cyklu z owulacją już wiedziałam jak to u mnie wygląda. I się przydało, bo akurat wtedy nie mogłam mieć monitoringu, a cykle bezowulacyjne wyglądały zupełnie inaczej na wykresie.
Dzieki. Ale nieważne jak niska bym miała i jakby się wahała, to jednak 36,8-37,5 jest wskazane po owu. A ja mam pewnie rano niecałe 36 skoro teraz tylko 36,4.
Książkowa temperatura ciała w ogóle wieczorami to 37

reklama
Do góry