Mimi94
Fanka BB :)
Kiedy przyjęłaś zastrzyk? Czułaś ból owulacyjny? Wiesz różne są przypadki...4 dni po owu!??? To jest fizycznie niemozliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy przyjęłaś zastrzyk? Czułaś ból owulacyjny? Wiesz różne są przypadki...4 dni po owu!??? To jest fizycznie niemozliwe
Zastrzyk w czwartek o 8 rano. Bolu nie czułam ale nigdy nie czujeKiedy przyjęłaś zastrzyk? Czułaś ból owulacyjny? Wiesz różne są przypadki...
Ale nie byłaś zobaczyć czy pękł?Zastrzyk w czwartek o 8 rano. Bolu nie czułam ale nigdy nie czuje
Nie miałam jak bo weekend a i lekarka mówiła żebym sobie dała spokój. Mi zawsze pęka po pregnylu więc napewno pękł.Ale nie byłaś zobaczyć czy pękł?
To teraz tylko myśl pozytywnie i czekamy [emoji846]Nie miałam jak bo weekend a i lekarka mówiła żebym sobie dała spokój. Mi zawsze pęka po pregnylu więc napewno pękł.
Ja mam dzisiaj takie kłócie jakbym skurcze miała... Musiałam aż no-spe wziąć...Spoko. Nic się nie dzieje
Jak w piątek to jeszcze zdecydowanie za wcześnie! Poczekaj do terminu miesiączki i wtedy zrób lub ewentualnie hcg z krwi 10dni po owulacji już wyjdzieOvitrelle w piątek wieczorem a dzisiaj już negatywny test [emoji16] brzuch jak bolał tak boli do tego zapalenie ucha... [emoji25]