Wesoła_Aga
Fanka BB :)
U mnie nie ma szans, bo jak pisałam nie żadnego pęcherzyka dojrzewającego ani po 1 ani po 2 stronie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nie ma szans, bo jak pisałam nie żadnego pęcherzyka dojrzewającego ani po 1 ani po 2 stronie...
Ja Clostilbegyt brałam 3 raz. Od 5dc do 9dc 2x1 i tym razem udało mi się wyhodowac 2 piękne pecherzyki 21 i 22 (21.02) i w ten dzień przyjęłam ovitrelle. Nigdy nie miałam tak dużych pęcherzyków więc mega szok. No i jeszcze jedno! Jak bierzesz Clostilbegyt (Clo) to bierz coś na endometrium bo Clo strasznie wpływa na nie i jest później za małe do zagnieżdżenia. Ananas świeży, orzechy, awokado, wino czerwone, acard.jeszcze się nie nauczyłam nazw [emoji23] [emoji23]
Clostilbegyt na poczatek cyklu, potem monitoring 10-11 dc (bo u mnie szybko były owulacje)
I jakiś zastrzyk Ovi coś tam, ale to dopiero po USG jak coś....
NO się okaże jak to wszystko podziała...
Swoją drogą ciekawe, że od pół roku miałam pęcherzyk co cykl, no problem a w ostatnim zero... Hmmm... Chyba Luteina tak nie miesza... a doktorek od razu do leków przeszedł jak nigdy... No nic zaufam mu i zobaczymy Nawet mi się nakłada przyjmowanie Clostil... z Klinika Niepłodności hehe
Ja stwierdziłam, że jutro zrobię sikańca wiem, że za wcześnie ale co tam mnie brzuch boli od samego początku... Ale dzisiaj mam taki problem ze jak siedzę na toalecie to muszę się odgiąć do tyłu bo inaczej nic nie zrobię bo tak mnie boli podbrzusze. Małe go tego rano na papierze miałam delikatnie różowe plamki ale nie wiem czy to nie efekt infekcji i podrażnienia które mimo clotrimazolu utrzymuje się już któryś dzieńZjadłam w ciągu tygodnia trzy ananasy. I co..... Efektów brak
Dziewczyny minelo 8 dni od wzięcia pregnylu czyli teoretycznie po owu. Boli mnie cały dzień. Podbrzusze. To chyba zły znak, co?
No ja też od jutra startuje z testami. W sumie maksymalnie w niedzielę dostanę okres według moich poprzednich cykli. Który to dzień u ciebie? Plamki to mogą świadczyć o implantacjiJa stwierdziłam, że jutro zrobię sikańca wiem, że za wcześnie ale co tam mnie brzuch boli od samego początku... Ale dzisiaj mam taki problem ze jak siedzę na toalecie to muszę się odgiąć do tyłu bo inaczej nic nie zrobię bo tak mnie boli podbrzusze. Małe go tego rano na papierze miałam delikatnie różowe plamki ale nie wiem czy to nie efekt infekcji i podrażnienia które mimo clotrimazolu utrzymuje się już któryś dzień
W pt 21.02 miałam owu wiec 6dpo dzisiajNo ja też od jutra startuje z testami. W sumie maksymalnie w niedzielę dostanę okres według moich poprzednich cykli. Który to dzień u ciebie? Plamki to mogą świadczyć o implantacji