reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ja nie wiem.,..... Jak to jest że wam lekarz mówi że jest ciałko żółte. Mi lekarze wszyscy po kolei mówią zawsze że jest torbiel krwotoczna czyli pozostałość po pęcherzyku a ciałko żółte jest dopiero jak zajdzie do zapłodnienia. I będzie ciąża.....

A któraś tu już z rzędu pisze że po owulacji od razu widać ciałko żółte. Ja jak lekarki pytałam o ciałko żółte to patrzyła na mnie jak na kosmitkę. Że ciałko żółte będzie jak dojdzie do ciąży. Głupie to wszystko....

Ja nie wiem.,..... Jak to jest że wam lekarz mówi że jest ciałko żółte. Mi lekarze wszyscy po kolei mówią zawsze że jest torbiel krwotoczna czyli pozostałość po pęcherzyku a ciałko żółte jest dopiero jak zajdzie do zapłodnienia. I będzie ciąża.....

A któraś tu już z rzędu pisze że po owulacji od razu widać ciałko żółte. Ja jak lekarki pytałam o ciałko żółte to patrzyła na mnie jak na kosmitkę. Że ciałko żółte będzie jak dojdzie do ciąży. Głupie to wszystko....
Jak dojdzie do owulacji to pozostałość po pękniętym pęcherzyku nazywa się ciałkiem żółtym

reklama
Do góry