reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Jutro zrobię ale dzisiaj mojego na Przytulanki muszę zaciągnąć i nie wiem czy się na niego doczekam

reklama
Jutro zrobię ale dzisiaj mojego na Przytulanki muszę zaciągnąć i nie wiem czy się na niego doczekam
No koniecznie :) a mam pytanie bolą cię jajniki tak mocno że zwijasz się z bólu przy przytulankach? U mnie jest tragedia... Dziś robiłam test owu i taka słaba kreska więc ciekawe... A jajniki tak bolą.... I pytanie wy codziennie w te dni czy co drugi dzień?

No koniecznie :) a mam pytanie bolą cię jajniki tak mocno że zwijasz się z bólu przy przytulankach? U mnie jest tragedia... Dziś robiłam test owu i taka słaba kreska więc ciekawe... A jajniki tak bolą.... I pytanie wy codziennie w te dni czy co drugi dzień?
Powiem Ci że tylko prawy jajnik kłuje ale da się funkcjonować nie jest źle. Powiem tak w tamtym miesiącu w dzień w dzień i nic nie wyszło. Więc teraz co drugi dzień a czasami i nawet co 3. Po prostu odpuściłam nie chce nic na siłę.

Robiłam test ciazowy wczoraj. Dla mnie jest negatywny a dziewczyny widzą cień drugiej. Na początku jej nie było ale do 3 minut się pojawiła. Więc bardzo się nie nastawiam i kolejny zrobię dopiero w dniu spodziewanej @ bo możliwe że zastrzyk może dac jeszcze fałszywy wynik. 20190129_225521.jpg20190129_225517.jpg

Robiłam test ciazowy wczoraj. Dla mnie jest negatywny a dziewczyny widzą cień drugiej. Na początku jej nie było ale do 3 minut się pojawiła. Więc bardzo się nie nastawiam i kolejny zrobię dopiero w dniu spodziewanej @ bo możliwe że zastrzyk może dac jeszcze fałszywy wynik.Zobacz załącznik 938256Zobacz załącznik 938257
No trochę za szybko na test bo to z tego co pamiętam 25dc? Mi jeden test raz pokazał dwie kreski a za dwa dni przyszedł okres... Nie ma co do końca im wierzyć... Ale trzymam kciuki jakiś cień tam widać :)

Dlatego się nie nastawiam i wiem że ciąży nie ma. Nigdy nie robiłam wcześniej testów bo się z tym źle czuje.
Tak więc był to pierwszy i ostatni raz tak przed @ robić

Dlatego się nie nastawiam i wiem że ciąży nie ma. Nigdy nie robiłam wcześniej testów bo się z tym źle czuje.
Tak więc był to pierwszy i ostatni raz tak przed @ robić
Nieee nie jest powiedziane że nie jesteś... Po prostu to za szybko ale ja coś tam widzę... Także w dniu@ powtórz :) znam to ja czasami też wytrzymać nie mogę... Najgorszy jest czas czekania na @..

Mnie to wczoraj podkusilo to że ten jajnik prawy dawał o sobie znać. A dzisiaj też trochę ale mniej. Poczekam na spokojnie do terminu @

No jajniki niektóre bolą jak są w ciąży. Ciągle trzymam kciuki :) ja jutro do lekarza.. Nie mogę się doczekać

reklama
Do góry