reklama
Lusia125
Fanka BB :)
No koniecznie a mam pytanie bolą cię jajniki tak mocno że zwijasz się z bólu przy przytulankach? U mnie jest tragedia... Dziś robiłam test owu i taka słaba kreska więc ciekawe... A jajniki tak bolą.... I pytanie wy codziennie w te dni czy co drugi dzień?Jutro zrobię ale dzisiaj mojego na Przytulanki muszę zaciągnąć i nie wiem czy się na niego doczekam
Powiem Ci że tylko prawy jajnik kłuje ale da się funkcjonować nie jest źle. Powiem tak w tamtym miesiącu w dzień w dzień i nic nie wyszło. Więc teraz co drugi dzień a czasami i nawet co 3. Po prostu odpuściłam nie chce nic na siłę.No koniecznie a mam pytanie bolą cię jajniki tak mocno że zwijasz się z bólu przy przytulankach? U mnie jest tragedia... Dziś robiłam test owu i taka słaba kreska więc ciekawe... A jajniki tak bolą.... I pytanie wy codziennie w te dni czy co drugi dzień?
Lusia125
No trochę za szybko na test bo to z tego co pamiętam 25dc? Mi jeden test raz pokazał dwie kreski a za dwa dni przyszedł okres... Nie ma co do końca im wierzyć... Ale trzymam kciuki jakiś cień tam widaćRobiłam test ciazowy wczoraj. Dla mnie jest negatywny a dziewczyny widzą cień drugiej. Na początku jej nie było ale do 3 minut się pojawiła. Więc bardzo się nie nastawiam i kolejny zrobię dopiero w dniu spodziewanej @ bo możliwe że zastrzyk może dac jeszcze fałszywy wynik.Zobacz załącznik 938256Zobacz załącznik 938257
Lusia125
Nieee nie jest powiedziane że nie jesteś... Po prostu to za szybko ale ja coś tam widzę... Także w dniu@ powtórz znam to ja czasami też wytrzymać nie mogę... Najgorszy jest czas czekania na @..Dlatego się nie nastawiam i wiem że ciąży nie ma. Nigdy nie robiłam wcześniej testów bo się z tym źle czuje.
Tak więc był to pierwszy i ostatni raz tak przed @ robić
reklama