reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Brałam podczas pierwszej ciąży jak dostałam plemien. Na potrzymanie. I brałam jeszcze w grudniu na wywołanie @ jest to progesteron.
Mi jak się teraz nie uda to dopiero starania kolejne w kwietniu mój M wyjeżdża zagranica do pracy w środę więc będę miała 2 miesiące wyjęte ze starań.

reklama
Brałam podczas pierwszej ciąży jak dostałam plemien. Na potrzymanie. I brałam jeszcze w grudniu na wywołanie @ jest to progesteron.
Mi jak się teraz nie uda to dopiero starania kolejne w kwietniu mój M wyjeżdża zagranica do pracy w środę więc będę miała 2 miesiące wyjęte ze starań.
A dobrze się po nim czulas? Ehhh... Ja coś czuję że wam się teraz udało okres za ile dni? Noo my ten cykl i jeszcze jeden potem też przerwa mam umowę do czerwca więc dwa miesiące przerwy i wtedy dalej

A dobrze się po nim czulas? Ehhh... Ja coś czuję że wam się teraz udało okres za ile dni? Noo my ten cykl i jeszcze jeden potem też przerwa mam umowę do czerwca więc dwa miesiące przerwy i wtedy dalej
Tak dobrze. Nic się nie działo. Ile masz brać dziennie? Ja brałam 3x2 co 8 godzin godzin brałam więc brałam o 6.00 14.00 i 22.00
Tak daje 5 dni do @ ale różnie może być. Powinna przyjść 6 lutego. Ale może dzień wcześniej lub dzień później

Tak dobrze. Nic się nie działo. Ile masz brać dziennie? Ja brałam 3x2 co 8 godzin godzin brałam więc brałam o 6.00 14.00 i 22.00
Tak daje 5 dni do @ ale różnie może być. Powinna przyjść 6 lutego. Ale może dzień wcześniej lub dzień później
Yhym to ciągle trzymam kciuki:) ja mam 2x1 co 12 godzin póki co mówił ze może zwiększy jak już bd wiadomo że jestem w ciąży... Ale ja coś nie czuje żeby było inaczej ciągle mnie dół brzucha rwie... Jakby ktoś mi od czasu do czasu szpilke wkuwal... A już powinnam po owu czuć ulgę...

Yhym to ciągle trzymam kciuki:) ja mam 2x1 co 12 godzin póki co mówił ze może zwiększy jak już bd wiadomo że jestem w ciąży... Ale ja coś nie czuje żeby było inaczej ciągle mnie dół brzucha rwie... Jakby ktoś mi od czasu do czasu szpilke wkuwal... A już powinnam po owu czuć ulgę...
Powiem ci tak że przed ciąża czułam się Dobrze jedynie brzuch dawał znać ale tak jak na @ i nic więcej. A jak @ nie przyszła to myślałam albo znów torbiel albo ciaza ale nastawilam się na to pierwsze. Zrobilam test tydzień po spodziewanej @ i wyszły 2 kredyt grube. Do tej pory mam ten test.
Więc wszystko możliwe każda kobieta inaczej reaguje więc może coś się dzieje. Też trzymam mocno kciuki

Trzeba wierzyć że w końcu się uda :) ale mnie dziwi że mam śluz gesty jeszcze plodny a już jest po owu.... Może resztki już idą. Gigi_ miałaś tak kiedyś?

Miałam jak już bylam a nie wiedziałem że jestem. Teraz też mam taki gęsty chociaż go nie powinno być. I na dodatek testy owu wychodzą dalej pozytywne.

Miałam jak już bylam a nie wiedziałem że jestem. Teraz też mam taki gęsty chociaż go nie powinno być. I na dodatek testy owu wychodzą dalej pozytywne.
O kurcze to dziwne... Ja dziś też kupię test owu dla pewności... Hmmm nie wiem może masz wysoki wskaźnik tego hormonu który wykrywa test owulacyjne przy owulacji...

reklama
Jajniki już nie ale ciągnie dołem brzucha. Jadę w przyszłym tygodniu tylko czekam do środy czy przyjdzie @

Do góry