reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ehh jeszcze dziś dowiedziałam się że kolazanka z pracy zaczyna starania... Znając życie zaraz będzie w ciąży... Dostanę jej obowiązki i nic tylko usiąść i płakać... Dlaczego to życie takie niesprawiedliwe... Dziś mam chyba taki kiepski dzień... Heh myślę pesymistyczne... Bo ja naprawdę nie wiem co jest nie tak lekarz drugi mówi : wyniki pani i męża dobre nawet bardzo nie wiem czemu pani jeszcze nie zaciazyla...
Znam to kochana. Ja też już bym chciała mieć dwie kreski na teście i iść po zwolnienie lekarskie. W końcu mieć to dziecko.

reklama
Ehh jeszcze dziś dowiedziałam się że kolazanka z pracy zaczyna starania... Znając życie zaraz będzie w ciąży... Dostanę jej obowiązki i nic tylko usiąść i płakać... Dlaczego to życie takie niesprawiedliwe... Dziś mam chyba taki kiepski dzień... Heh myślę pesymistyczne... Bo ja naprawdę nie wiem co jest nie tak lekarz drugi mówi : wyniki pani i męża dobre nawet bardzo nie wiem czemu pani jeszcze nie zaciazyla...
W tamtym roku moja koleżanka też zaszła jakoś miesiąc po mnie i w listopadzie urodziła normalnie bez problemów, a ja straciłam i urwałam z nią kontakt.

Właśnie to jest nie sprawiedliwe i raczej nie będzie. Ci którzy chcą to nie zawsze mogą i są problemy. Takie to życie. Ja raczej utrzymuje kontakt z koleżankami które zaszły i donosily.
Chodź czasami jest ciężko i odmawiam.

Właśnie to jest nie sprawiedliwe i raczej nie będzie. Ci którzy chcą to nie zawsze mogą i są problemy. Takie to życie. Ja raczej utrzymuje kontakt z koleżankami które zaszły i donosily.
Chodź czasami jest ciężko i odmawiam.
Ja też utrzymuje... Raczej w sobie ten ból zostawiam, nie pokazuje tego na zewnątrz. Lada chwila moja szwagierka rodzi zaczęli się starać później niż my... Ale cieszę się, nie mogę się doczekać aż przyjdzie na świat :)

Dziewczyny teraz musicie mi pomóc. Bo już sama chyba wariuje albo te testy owulacyjne są popsuje.
Robiłam testy od 19.01 kiedy dostałam zastrzyk przez 5 dni oto one.
Zobacz załącznik 938162
A dzisiaj cos mnie ciągną jajniki od zastrzyki minęło już 11 dni. Obecnie jestem w 24dc.
Możliwe to aby owulacja teraz wystąpiła. Tyle dni. Na ulotce pisze że pękają od 36 do 48 godzin. Teraz zrobilam inny test i oto wynik.
Zobacz załącznik 938165
Już sama nie wiem jak mam myśleć.

Dziewczyny teraz musicie mi pomóc. Bo już sama chyba wariuje albo te testy owulacyjne są popsuje.
Robiłam testy od 19.01 kiedy dostałam zastrzyk przez 5 dni oto one.
Zobacz załącznik 938162
A dzisiaj cos mnie ciągną jajniki od zastrzyki minęło już 11 dni. Obecnie jestem w 24dc.
Możliwe to aby owulacja teraz wystąpiła. Tyle dni. Na ulotce pisze że pękają od 36 do 48 godzin. Teraz zrobilam inny test i oto wynik.
Zobacz załącznik 938165
Już sama nie wiem jak mam myśleć.
Nooo pozytywne czyli owu jest.... Ja robiłam jedne z Rossmann wychodziły dobrze... Ciężko mi powiedzieć ale wg tego co dzisiaj robiłaś to jakby owu jest a u lekarza na monitoringu kiedy byłaś?

Nooo pozytywne czyli owu jest.... Ja robiłam jedne z Rossmann wychodziły dobrze... Ciężko mi powiedzieć ale wg tego co dzisiaj robiłaś to jakby owu jest a u lekarza na monitoringu kiedy byłaś?
Zastrzyk miałam 19.01 w sobotę i już Potem nie byłam. Pecherzyki powinny pęknąć od 36do48h po ovitrelle. Albo możliwe że mam dwie owu. Też teraz zakupiłam z Rossmann.

Zastrzyk miałam 19.01 w sobotę i już Potem nie byłam. Pecherzyki powinny pęknąć od 36do48h po ovitrelle. Albo możliwe że mam dwie owu. Też teraz zakupiłam z Rossmann.
Możliwe że są dwie jak mówiłaś że miałaś pęcherzyki w obu jajnikach... Jest to możliwe.. To nic tylko znów się starać... Ale kiedy teraz okres to nie wiem. Ja mam pęcherzyki w jednym jajniku.

reklama
Do góry