reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ale dopiero od wczoraj zauważyłam śluz plodny więc coś czuję że jeszcze przed owu... A czuję się fatalnie tak mnie boli brzuch... Taki jakiś wzdety mam...

Dziewczyny pomóżcie poszłam do łazienki i patrzę na papierze krew mialyscie tak kiedyś dodam że dziś 16dc:hmm:

@Lusia125 Nie miałam nigdy tak. Bardzo krótki ten cykl. Ale tylko trochę czy już pełną parą przyszła @ bo możliwe że może to implantacja
Tylko trochę... Teraz jakby już nie było.. Tak to śluz plodny więc okres napewno nie. Czytałam że przy owu też tak może być. Dzisiaj lekarza się zapytam.

Jestem po. Przed badaniem usg mówiłam że od wczoraj zwijam się z bólu tak mnie jajniki bolą to mówi to pewnie jeszcze owu nie mam ale zobaczymy bo niby po owulacji jest ulga... A tu na usg już nic nie ma... Trzy pęcherzyki normalnie pekly bo płyn był... Także teraz tylko czekać zapisał mi tylko jakieś leki na podtrzymanie gdybym była.. Jak przyjdzie @ to mam odstawić.

reklama
A często sluszalam jak tu dziewczyny pisały o dupku hehe chodziło o duphaston czy jakoś tak? Bo lekarz mi to zapisał. Gigi_ też to bierzesz?

Do góry