reklama
1
183785
Gość
Ja już zaraz kończę z badaniami. I zdam się na nią całkowicie.Dużo nie robiłam zrobiłam podstawę ale tych teraz co ty robisz nie robiłam. Ponieważ część z nich w czasie ciąży będę miała za darmo i za część zapłacę. Więc już przystopowałam i po prostu słucham lekarza.
Chcę być w tej ciąży i iść na zwolnienie lekarskie i odpocząć.
Nie wiedziałam, że takie coś mnie spotka.
Martwię się czymś takim, jak drożność jajowodów i zrosty.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Też się tego obawialam ale na obecny moment tym się nie przejmuje. Tak samo idę od razu na zwolnienie. W pracy moja koleżanka z pracy i menadżer o tym wiedzą więc jakby co to są przyszykowani.Ja już zaraz kończę z badaniami. I zdam się na nią całkowicie.
Chcę być w tej ciąży i iść na zwolnienie lekarskie i odpocząć.
Nie wiedziałam, że takie coś mnie spotka.
Martwię się czymś takim, jak drożność jajowodów i zrosty.
1
183785
Gość
U mnie też Pani Dyrektor wie. Rozmawiałam z nią. Powiedziała, że trzyma kciuki.Też się tego obawialam ale na obecny moment tym się nie przejmuje. Tak samo idę od razu na zwolnienie. W pracy moja koleżanka z pracy i menadżer o tym wiedzą więc jakby co to są przyszykowani.
1
183785
Gość
Ja w pierwszej ciąży straconej to dostałam normalnie taki mini okres. A już byłam w ciąży i o tym nie wiedziałam. Dopiero w 8 tygodniu się dowiedziałam.Ja również trzymam za was kciuki dziewczyny![]()
Lusia125
Fanka BB :)
No plamienia mogą być tylko właśnie mniej obfite i bez skrzepowJa w pierwszej ciąży straconej to dostałam normalnie taki mini okres. A już byłam w ciąży i o tym nie wiedziałam. Dopiero w 8 tygodniu się dowiedziałam.
Lusia125
Fanka BB :)
I nie mówił nic o badaniu usg podczas brania clo? Mój zrobił tak samo dlatego chodzę do innego. U mnie w pracy też nie wiedzą... Może się domyslaja bo jak jest temat to mówię jak Bóg da to będą...U mnie w pracy nie wiedzą że planujemy dziecko, ale jeśli się uda to i tak chorobowe, za duże ryzyko dla dziecka (już widzę siebie spokojną przy okazji kolizji czy potrącenia).
A jak wygląda monitoring cyklu? Mój gin powiedział że mam brać clo, bromka i dupka w takich a takich ramach czasowych i przyjechać na kontrolę za 3 m-ce w okolicach 12-13 dnia cyklu.
1
183785
Gość
Ja tak samo zaczęłam odpowiadać.I nie mówił nic o badaniu usg podczas brania clo? Mój zrobił tak samo dlatego chodzę do innego. U mnie w pracy też nie wiedzą... Może się domyslaja bo jak jest temat to mówię jak Bóg da to będą...
reklama
1
183785
Gość
Moja poprzednia też miała wywalone na mnie. Ale teraz mam fajną.Mówił, ale że za 3 m-ce. Mój poprzedni gin miał wywalone kompletnie na mnie, stwierdził nawet że mam przyjść następnym razem za 2 lata na cytologię, chociaż w wynikach hormonów były przesłanki, że coś nie gra. Także pożyjemy zobaczymy, jak nic nie wyjdzie do czerwca to zacznę szukać dalej.