reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

To dobrze. Najważniejsze aby wszystko było w porządku.
Mnie zaczynna pobolewac tak jak na @ więc chyba nici. Chodzi @ dopiero mam przyjść 6 lutegonwiec trochę czasu jest jeszcze

reklama
Cześć. Z gigi się znamy. Wypisałam się z wątku ciąża po poronieniu, ponieważ już tam troszeczkę nie pasuję. Myślę, że bardziej wbiłabym się w ten wątek. Przedstawię moją sytuację. Po poronieniu @ mi szalały. Jeden cykl miałam 90 dni. Dostałam leki i próbuję troszkę podregulować @. Z leków biorę: bromergon pół tabletki na noc, dexametazon 0,5 mg na noc, wit. d3 2000 j. m. jedną tabletkę dziennie, pół tabletki spironolu rano i metforminę 1500. Biorę także luteinę od 16 do 25 dnia cyklu. Często pojawiają się u mnie cykle bezowulacyjne. Lekarka wspomina o stymulacji, jednak najpierw muszę unormować organizm. Przed staraniem się o dziecko cykle ładnie przychodziły. Po poronieniu organizm dostał szału jakiegoś. Nadmienię, że w poronioną ciążę zaszłam od razu bez żadnych leków i stymulacji. Jednak teraz po lekach poprawiło się. Ten cykl na lekach i w lutym w 3-5 dniu cyklu powtórzenie badań. Jeżeli lekarka uzna, że wyniki są w porządku, to będzie stymulacja.

Witaj i tutaj @Dagmarka1991 ja trochę tu i tu piszę. W tym wątku jest mniej osób. Na obecną chwilę będziesz trzecią osobą która ma stymulowany cykl i stara się fasolkę.

W moim przypadku drugim cykl stymulowany i testuje dopiero po 6 lutym jeśli @ nie przyjdzie ale ona i tak zrobi swoje i przyjdzie. :)

To dobrze. Najważniejsze aby wszystko było w porządku.
Mnie zaczynna pobolewac tak jak na @ więc chyba nici. Chodzi @ dopiero mam przyjść 6 lutegonwiec trochę czasu jest jeszcze
A powiedz mi jak wyglądał twój monitoring jakie były pęcherzyki? To jest mój pierwszy i chciałam tak mniej więcej porównac. Nigdy nie trać nadziei niektóre właśnie tak brzuch boli jak na okres a tam fasolka...

Witaj i tutaj @Dagmarka1991 ja trochę tu i tu piszę. W tym wątku jest mniej osób. Na obecną chwilę będziesz trzecią osobą która ma stymulowany cykl i stara się fasolkę.

W moim przypadku drugim cykl stymulowany i testuje dopiero po 6 lutym jeśli @ nie przyjdzie ale ona i tak zrobi swoje i przyjdzie. :)
Może zostanę w tamtym wątku... I w tym też będę...

Bo byłam dziś na wizycie teraz kolejna w czwartek wtedy powinno być po owu... W tej chwili endometrium ma 9 a miało 6 więc super a pęcherzyki mam 3 obiecujące 2cm więc jutro pojutrze wg lekarza powinna być owu. W czwartek widział tylko dwa super a dziś trzy tej samej wielkości, mówił że widocznie ten jeden pominal.

@Lusia125 miałam takie same jednego dnia 17mm a dwa dni później 20mm więc takie same. I Endo też ok 9mm lub 10mm.
To dobrze że masz kolejna wizytę będziesz wiedziała czy doszło do pęknięcia.
Więc działaj do kolejnej wizyty bo może się uda. Teraz mialam dwa pęcherzyki na lewym i jak dobrze pamiętam na prawym też coś było.

@Dagmarka1991 owszem możesz tu i tu pisać. Kiedy masz wizytę teraz u gin ?

@Lusia125 miałam takie same jednego dnia 17mm a dwa dni później 20mm więc takie same. I Endo też ok 9mm lub 10mm.
To dobrze że masz kolejna wizytę będziesz wiedziała czy doszło do pęknięcia.
Więc działaj do kolejnej wizyty bo może się uda. Teraz mialam dwa pęcherzyki na lewym i jak dobrze pamiętam na prawym też coś było.

@Dagmarka1991 owszem możesz tu i tu pisać. Kiedy masz wizytę teraz u gin ?
W lutym ustawiam wizytę, muszę przyjść z wynikami badań.

reklama
Do góry