reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Tak na początku. Ale czekam grzecznie do terminu. Jestem ciekawa czy w ogóle pękły bo tej owulacji nie czułam czyli tak jakby wszystko wróciło do normy sprzed ciazy.
Pamiętam że moim pierwszym syndromem że mogę być w ciąży to był brak @ A tak poza tym żadnych dolegliwości. Więc tak samo może być. Ale jeśli nic nie będzie to teraz robię naturalny cykl. I dopiero trzeci raz clo wezmę w marcu.

A ty który już cykl z clo ?
A w którym tygodniu poronilas jeśli wolno spytać? Wiesz ze to spowodowane jest pewnie ta mutacja genu... Teraz jak wiesz ze to masz od razu weźmiesz leki to bd Oki. Trzymam kciuki za dwie kreski:)

W 10 tygodniu. Między 8 a 10 coś się stało. Tylko z tego co mi genetyk mówiła że ten Pai i mthr nie mają nic do poronienia. Jedynie może miec ten czynnik vr2 krzepniecia krwi.
Ehh jeśli będę to chyba cudem teraz.

Mi się wydaje że możesz mieć jeszcze kilka bo lekarz nie wylapal u Ciebie czy pękają. Bo jeśli właśnie tak jest to może ci dac jeszcze 3 cykle z zastrzykami i clo.

W 10 tygodniu. Między 8 a 10 coś się stało. Tylko z tego co mi genetyk mówiła że ten Pai i mthr nie mają nic do poronienia. Jedynie może miec ten czynnik vr2 krzepniecia krwi.
Ehh jeśli będę to chyba cudem teraz.

Mi się wydaje że możesz mieć jeszcze kilka bo lekarz nie wylapal u Ciebie czy pękają. Bo jeśli właśnie tak jest to może ci dac jeszcze 3 cykle z zastrzykami i clo.
Oby nie trzeba było.... Nie chcę ich już brać. Nie czuję się po nich za dobrze, włosy mi strasznie wypadają skóra też się pogorszyła i biorąc te leki słabiej widzę mam czasem takie zamglenie... Ale czytałam o tym i jest napisane w skutkach ubocznych...

A masz heterozygota czy homozygote? Mi hematolog mówi że to ma bardzo dozy wplyw jeżeli masz do tego biało c albo s teraz nie pamiętam... Zawyzone to szybko trzeba brać heparyne bo taka ciążę ponoć do 10 tygodnia można tylko utrzymać... Ale bądźmy pozytywnej myśli :)

A masz heterozygota czy homozygote? Mi hematolog mówi że to ma bardzo dozy wplyw jeżeli masz do tego biało c albo s teraz nie pamiętam... Zawyzone to szybko trzeba brać heparyne bo taka ciążę ponoć do 10 tygodnia można tylko utrzymać... Ale bądźmy pozytywnej myśli :)
Mam ta słabsza wersje nie pamiętam. Muszę sprawdzić w domu. Chyba to hetero. Ale acard biore cały czas i potem heparyne. Mi lekarz nic nie mówił ani o żadnym bialku s i c

Mam ta słabsza wersje nie pamiętam. Muszę sprawdzić w domu. Chyba to hetero. Ale acard biore cały czas i potem heparyne. Mi lekarz nic nie mówił ani o żadnym bialku s i c
Widocznie wie już ze ta heparyne bd potrzebowała... U mnie nie wiadomo jakbym pierwsze poronila też by od razu dali... A tak nie chcą niepotrzebnie faszerowac dlatego każą zbadać to białko...aha daj znać zobaczę czy mamy to samo. Ja mam hetero i chyba numer 677 jakoś tak. :)

20190125_141925.jpg
Tylko jeden mam inny. A tutaj zalecenia od genetyka
20190125_141721.jpg

reklama
Ten opis to dostałam jak byłam na konsultacji u genetyka na NFZ. Bo tak to też miałam same wyniki tylko.

Do góry