Jestem już po owulacji ale czy była to się okaże 6 lutego.Ok, dam. A u ciebie jak tam?
reklama
Lusia125
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJestem już po owulacji ale czy była to się okaże 6 lutego.
Chyba nic w tym miesiącu. Nie nastawilam się za bardzo. Za szybko by było i za bardzo proste. Teraz chyba odpuszczam i naturalny cykl zrobię.Trzymam kciuki
Lusia125
Może właśnie dlatego wam się uda, bo nie myślicie tyle i nie spodziewać sie się że mogłoby się udaćChyba nic w tym miesiącu. Nie nastawilam się za bardzo. Za szybko by było i za bardzo proste. Teraz chyba odpuszczam i naturalny cykl zrobię.
Po prostu życie jest nie sprawiedliwe. Czemu ? Dzisiaj była u mnie kobieta pracuje nie daleko mnie. Jest w ciąży bo widać już brzuszek a co najbardziej mnie irytuje? Jest w ciąży i pali papierosy. Taka osoba ciążę doniesień bez żadnych komplikacji.
Lusia125
No tak z tym się zgodzę... A inna chucha dmucha i musi uważać bo ciąża zagrożona... Ehhh albo rodzą i zostawiają dzieci w śmietniku albo zabijają... Niestety ja się z tym pogodzilam że sprawiedliwości nie ma...Po prostu życie jest nie sprawiedliwe. Czemu ? Dzisiaj była u mnie kobieta pracuje nie daleko mnie. Jest w ciąży bo widać już brzuszek a co najbardziej mnie irytuje? Jest w ciąży i pali papierosy. Taka osoba ciążę doniesień bez żadnych komplikacji.
Kochana Ja tego nadal nie moge zrozumiec... np u Mnie osoby, ktore zarzekaly sie ze nie chca dzieci maja juz albo dwojke albo sa w ciazy... nawet taka najgorsza patologia potrafi miec... a normalni ludzie muszą sie meczyc... sprawiedliwosci nie ma.. ale nigdy chyba tego nie połapie czemu tak sie dzieje!No tak z tym się zgodzę... A inna chucha dmucha i musi uważać bo ciąża zagrożona... Ehhh albo rodzą i zostawiają dzieci w śmietniku albo zabijają... Niestety ja się z tym pogodzilam że sprawiedliwości nie ma...
Lusia125
Link do: Beata Bienias nie mogła mieć dzieci. Zaszła w nietypową ciążę
Przeczytajcie. Mnie zmotywowalo oby nam się też tak poszczescilo może nie trójka ale jedno lub bliźniaki... Ehhh można marzyć hehe każdy może ma swój czas...
Przeczytajcie. Mnie zmotywowalo oby nam się też tak poszczescilo może nie trójka ale jedno lub bliźniaki... Ehhh można marzyć hehe każdy może ma swój czas...
reklama
Lusia125