reklama
Lusia125
Fanka BB :)
Pozytywną będzie jak pójdę żeby potwierdzić ciążę... Heh... Ale mam takie złe przeczucie że to szybko nie będzie... Ehh... Nikt nie wie co jest niby wyniki ok... A czy mam PCOS nikt mi nie chce potwierdzić ani wykluczyć.. Zobaczymy co ten powie... Największe nadzieję wiąże z lekarzem którego mam w marcu... A w lutym jak nie zajde miałam się u tego lekarza co nie chciał robić mi monitoringu wstawić i da mi skierowanie do szpitala na droznosc... Nie wiem czy pójdęBardzo późno masz wizytę ale trzymam kciuki aby była pozytywna
Lusia125
Przypuszczam że pytanie było do mnie 9dcBo jest już po @ ile dni ?
Lusia125
Nie chciałam już w nocy pisać bo wyszłam ok 24... Takie kolejki ale dobrze ze poszłam...mily lekarz mam wizytę teraz w poniedziałek żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosną... Są dwa 13 i 13,4 mówi że wszystko wygląda dobrze tylko endometrium nienjalepsze ale mówi że nie powinno przeszkadzać... W ogóle zobaczył wszystkie wyniki moje i męża i mówi nooo dziwne że nie zaciazyliscie bo wyniki b dobre
Lusia125
Dokładnie najważniejsze że są... Życzył mi bliźniakówI najważniejsze że są pęcherzyki. Teraz zobaczysz czy rosną i czy pękają może drożność ci nie potrzebne.
reklama
Tak na początku. Ale czekam grzecznie do terminu. Jestem ciekawa czy w ogóle pękły bo tej owulacji nie czułam czyli tak jakby wszystko wróciło do normy sprzed ciazy.
Pamiętam że moim pierwszym syndromem że mogę być w ciąży to był brak @ A tak poza tym żadnych dolegliwości. Więc tak samo może być. Ale jeśli nic nie będzie to teraz robię naturalny cykl. I dopiero trzeci raz clo wezmę w marcu.
A ty który już cykl z clo ?
Pamiętam że moim pierwszym syndromem że mogę być w ciąży to był brak @ A tak poza tym żadnych dolegliwości. Więc tak samo może być. Ale jeśli nic nie będzie to teraz robię naturalny cykl. I dopiero trzeci raz clo wezmę w marcu.
A ty który już cykl z clo ?
Ostatnia edycja: