reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Bardzo późno masz wizytę ale trzymam kciuki aby była pozytywna
Pozytywną będzie jak pójdę żeby potwierdzić ciążę... Heh... Ale mam takie złe przeczucie że to szybko nie będzie... Ehh... Nikt nie wie co jest niby wyniki ok... A czy mam PCOS nikt mi nie chce potwierdzić ani wykluczyć.. Zobaczymy co ten powie... Największe nadzieję wiąże z lekarzem którego mam w marcu... A w lutym jak nie zajde miałam się u tego lekarza co nie chciał robić mi monitoringu wstawić i da mi skierowanie do szpitala na droznosc... Nie wiem czy pójdę

Nie chciałam już w nocy pisać bo wyszłam ok 24... Takie kolejki ale dobrze ze poszłam...mily lekarz mam wizytę teraz w poniedziałek żeby zobaczyć czy pęcherzyki rosną... Są dwa 13 i 13,4 mówi że wszystko wygląda dobrze tylko endometrium nienjalepsze ale mówi że nie powinno przeszkadzać... W ogóle zobaczył wszystkie wyniki moje i męża i mówi nooo dziwne że nie zaciazyliscie bo wyniki b dobre

I najważniejsze że są pęcherzyki. Teraz zobaczysz czy rosną i czy pękają :) może drożność ci nie potrzebne.

reklama
Tak na początku. Ale czekam grzecznie do terminu. Jestem ciekawa czy w ogóle pękły bo tej owulacji nie czułam czyli tak jakby wszystko wróciło do normy sprzed ciazy.
Pamiętam że moim pierwszym syndromem że mogę być w ciąży to był brak @ A tak poza tym żadnych dolegliwości. Więc tak samo może być. Ale jeśli nic nie będzie to teraz robię naturalny cykl. I dopiero trzeci raz clo wezmę w marcu.

A ty który już cykl z clo ?

Ostatnia edycja:
Do góry