Już podchodzę na luzie uda się to się udaTo za ciebie też trzymam kciuki oby przytulanki były owocne
Kolejny cykl wtedy będzie naturalny.
Mam nadzieję że ten lekarz co się dostałaś do niego pomoże Ci i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już podchodzę na luzie uda się to się udaTo za ciebie też trzymam kciuki oby przytulanki były owocne
Bierzesz ten olej z wiesiolka? Lekarz ci mówił żebyś brała? Ja przed stosowaniem clo brałam chyba 3 miesiące do czasu owu...Jestem już po wizycie i już w domu. Więc tak jest kilka pęcherzyków na lewym i na prawym. Ładne endometrium. Pęcherzyki mają po 17mm mam poczekać do soboty i rano wykonać zastrzyk tak więc jeszcze do soboty biorę olej z wiesiołka A potem siemienie lniane.
Noo to brzmi bardzo obiecująco chyba coś z tego będzie a ten zastrzyk musisz zrobić sama ? Jak to w ogóle wyglada?Jestem już po wizycie i już w domu. Więc tak jest kilka pęcherzyków na lewym i na prawym. Ładne endometrium. Pęcherzyki mają po 17mm mam poczekać do soboty i rano wykonać zastrzyk tak więc jeszcze do soboty biorę olej z wiesiołka A potem siemienie lniane.
Noo to brzmi bardzo obiecująco chyba coś z tego będzie a ten zastrzyk musisz zrobić sama ? Jak to w ogóle wyglada?
Hmm test pewnie jeszcze nie pokaże co? Bo jak 14 dni po clo czyli jakoś po owu... Mnie też strasznie bolaly jajniki najbardziej przy owu... Coś strasznego a wcześniej tego nie miałam... Albo poczekaj albo idź do innego lekarza... Ale jajniki mogą boleć... Ja się z bólu aż zwijalam przy pierwszym cyklu, w drugim już było okDziewczyny! Jestem juz 14 dni po clo... bola Mnie jajniki... juz sama nie wiem co mam robic. Lekarz, ktory Mnie prowadzi jest w szpitalu z przyczyn zdrowotnych.. Mam klucie w prawym jajniku jakby torbiele... tak mam niestety PCOS... a na dodatek normalny @ spoznia sie 31 dni... :/ juz sama nie wiem co robic. Lekarz Mimo zaniku @ kazal brac clo. Wzielam. Zadnych objawow nie mialam.. procz tego ze boli prawy jajnik.czy ktoras z Was tak miala? Czy to nie jest przypadkiem przestymulowanie? Czy to moze oznaka dzidzi?( mocno w to watpie) ale moze jednak???