reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ja dzisiaj jestem 4 dzień na clo biorę 2 tabletki w ciągu dnia, dzisiaj zaczęłam odczuwać lewy jajnik, lekkie kłucie. Zobaczymy czy przyniesie to jakiś efekt.

Cześć dziewczyny. Po długich poszukiwaniach forum z tym tematem w końcu udało mi się go znaleźć.
Staram się teraz o drugie dziecko. Jestem obecnie po 4 miesiącach kuracji clo i duphastonem, teraz kończę trzycyklową przerwę i zacznę od nowa. W pierwszą ciążę zaszłam również z clo, tyle że już w drugim cyklu (po roku wcześniejszych starań). Czy są tu może jakieś dziewczyny w podobnej do mnie sytuacji? Starające się bezskutecznie o drugą pociechę?

Cześć dziewczyny. Po długich poszukiwaniach forum z tym tematem w końcu udało mi się go znaleźć.
Staram się teraz o drugie dziecko. Jestem obecnie po 4 miesiącach kuracji clo i duphastonem, teraz kończę trzycyklową przerwę i zacznę od nowa. W pierwszą ciążę zaszłam również z clo, tyle że już w drugim cyklu (po roku wcześniejszych starań). Czy są tu może jakieś dziewczyny w podobnej do mnie sytuacji? Starające się bezskutecznie o drugą pociechę?
hej, ja też staram się o drugie dziecko od ok roku, w pierwszą ciążę zaszłam po 1,5 roku starań - po ovitrelle

Hej, ja właśnie zaczynam przygodę z Clo. Czekam na @, aż się pojawi i po tym wszystkim mam 1 tab od 5-9dc. Zobaczymy co z tego wyjdzie, z czego mamy w planach urlop od 6 lipca na tydzień i zaczynam się martwić, że nie będe w stanie
hej, ja też staram się o drugie dziecko od ok roku, w pierwszą ciążę zaszłam po 1,5 roku starań - po ovitrelle
Czyli wszytsko przede mną... Miałam nadzieję, że skoro już wszystko wiadomo czemu mi się nie udaje i leczenie zadziałało szybko za pierwszym razem, to za drugim już nie będzie problemu. Niestety to tylko moje nadzieje

Dziś mam 29dc. Też czekam na @. Ten cykl był bez clo, ale robiłam testy owu i oczywiście żaden nie wyszwdl. Już zaczyna mnie delikatnie brzuch pobolewac. Zawsze miałam cykle nieregularne tak około 30-38 dni. Ale przez pół roku brania różnych leków miałam.krotsze cykle. Nawet 24 dniowe. Ostatnio @ miałam w 27dc.

reklama
Ja też mam bardzo nieregularne @, zazwyczaj pojawiają się po duphastonie. A ostatnio po odstawieniu clo pierwszy cykl 29 dni, a drugi 19 (i to bez dupka).

Do góry