reklama
młoda1994
Fanka BB :)
No i właśnie o tym pisałam wyżej. No ale nikomu nie będę zabraniac robienia testów bo to jest każdego sprawa indywidualna.Ja jestem 3 dni przed @ test negatywny.
Kompletnie się załamałam.
No i właśnie o tym pisałam wyżej. No ale nikomu nie będę zabraniac robienia testów bo to jest każdego sprawa indywidualna.
Już nie mogłam wytrzymać. Aczkolwiek nie mam jakichkolwiek objawów. Także test na pewno za 3dni taki sam.
MamaZblizną
Ja bym się cieszyla gdybym nie miała objawów.. mnie brzuch boli od połowy cykluJuż nie mogłam wytrzymać. Aczkolwiek nie mam jakichkolwiek objawów. Także test na pewno za 3dni taki sam.
młoda1994
Nie każda kobieta ma objawy ciążowe. Tym bardziej że jesteś 3 dni przed @ Więc jeszcze jest czas na objawy. One mogą się pojawić dopiero między 4-6tyg albo możesz ich nie mieć przez całą ciążę prócz braku miesiączki i rosnącego brzucha.Już nie mogłam wytrzymać. Aczkolwiek nie mam jakichkolwiek objawów. Także test na pewno za 3dni taki sam.
Lusia125
A jak się czujesz? Czasem do was jeszcze zaglądam ciągle trzymam kciuki kochane i gratuluję tym którym się udalo mi założył kartę w 6tc jak pojawiło się serduszko.Tak [emoji7] w sobotę start 9tc . A nawet nie wiem [emoji85] za 2 tygodnie mam wizytę to już będzie 10tc leciał i zobaczymy co powie jak na razie nawet mi karty ciąży jeszcze nie założyłaSuper! Gratulacje [emoji847]
zuza9292
Od wczoraj od południa nie mam mdłości no i oczywiście schiza w głowie [emoji85] wiem, że to przychodzi i odchodzi, ale weź sobie wytłumacz... no nie da się. Ja byłam w 7tc i też było serduszko, ale dała mi tylko badania do zrobenia a karta pewnie następnym razem. A jak Ty się czujesz? [emoji847]
A jak się czujesz? Czasem do was jeszcze zaglądam ciągle trzymam kciuki kochane i gratuluję tym którym się udalo mi założył kartę w 6tc jak pojawiło się serduszko.
Lusia125
Dobrze. Ogólnie tylko mega zmęczenie i ból piersi. Cieszę się że nie wymiotuje pewnie ci już założy. Ja mam 10 czerwca kolejne badanie to najwazniejszeOd wczoraj od południa nie mam mdłości no i oczywiście schiza w głowie [emoji85] wiem, że to przychodzi i odchodzi, ale weź sobie wytłumacz... no nie da się. Ja byłam w 7tc i też było serduszko, ale dała mi tylko badania do zrobenia a karta pewnie następnym razem. A jak Ty się czujesz? [emoji847]
reklama
zuza9292
No to powodzenia i daj koniecznie znać [emoji4] ja mam wizytę teraz 5 czerwca i też mam nadzieję, że będzie dobrze
Dobrze. Ogólnie tylko mega zmęczenie i ból piersi. Cieszę się że nie wymiotuje pewnie ci już założy. Ja mam 10 czerwca kolejne badanie to najwazniejsze