reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

U mnie w 15dc pęcherzyk był 16mm i lekarz powiedział że za 3-4 dni owu. Kupiłam w aptece testy owulacyjne i od tego dnia zaczęłam robić, ale do tej pory żaden nie wyszedl ( bledziutka kreska). Dziś 20dc. Niestety mojego lekarza nie ma przez najbliższy tydzień. Myślicie, że jestem jeszcze przed owu? Czy raczej już mogła być choć testy nie wskazywały? Czy może w tym miesiącu nie bedzie?

reklama
Hej dziewczyny dzis bylam na monitoringu jeden z dwoch pecherzykow pekl drugi tylko troche w tym prawidlowym jest ladne cialko zolte lekarz powiedzial ze liczy na to ze sie udalo a jesli nie to czeka mnie histeroskopia juz mi dal skierowanie boje sie tego badania boje sie narkozy i wynikow ze cos jest nie tak od dzis mam brac rowniez luteine. A co do wiesiolka powiedzial ze moge brac caly cykl wiec bede brala. Trzymajcie kciuki ja mam wielka nadzieje ze sie udalo postaram sie o tym nie myslec az do testowania.
Kochana trzymam kciuki. [emoji110][emoji110]

U mnie w 15dc pęcherzyk był 16mm i lekarz powiedział że za 3-4 dni owu. Kupiłam w aptece testy owulacyjne i od tego dnia zaczęłam robić, ale do tej pory żaden nie wyszedl ( bledziutka kreska). Dziś 20dc. Niestety mojego lekarza nie ma przez najbliższy tydzień. Myślicie, że jestem jeszcze przed owu? Czy raczej już mogła być choć testy nie wskazywały? Czy może w tym miesiącu nie bedzie?
A nie masz możliwość iść gdzieś do gin aby zobaczył czy owu byla? Dzisiaj dopiero 20dc więc będzie witać płyn w zatoce daglasa i to będzie oznaczało że pęcherzyk pękł.

Dziewczyny mam pytanie czy jak dziś na monitoringu po clo wyszły mi 2 pęcherzyki 16mm i 12,8mm i dziś jest 11dc i kolejna kontrola w czwartek 14dc to czy becherzyki jeszcze urosną ?? Czy jest szansa że coś z tego będzie ??
Dopiero zaczynam zz clo 1 monitoring bo po wcześniejszych monitoringach bez clo bo zrobieniu kompletu badań i wszystko w normie niestety przez 3cykle z rzędu brak owu.
Trochę się martwię czy coś się uda w tym cyklu czy znów nic :(

Ten dominujący który ma dzisiaj 16 mm A pęcherzyki rosnąl mniej więcej 2 mm na dobę to powinien pęknąć. Ale nie ma 100 pewności. To potwierdzi tylko gin na usg jak nie będzie pęcherzyka i zobaczy płyn w zatoce daglasa.

Mogę doradzić żeby dzisiaj były Przytulanki i od po jutra czyli środy dziennie przez 3 dni.
Dziewczyny mam pytanie czy jak dziś na monitoringu po clo wyszły mi 2 pęcherzyki 16mm i 12,8mm i dziś jest 11dc i kolejna kontrola w czwartek 14dc to czy becherzyki jeszcze urosną ?? Czy jest szansa że coś z tego będzie ??
Dopiero zaczynam zz clo 1 monitoring bo po wcześniejszych monitoringach bez clo bo zrobieniu kompletu badań i wszystko w normie niestety przez 3cykle z rzędu brak owu.

Powiem Ci tak ja też po CLO i w 10 dc był 1 pęcherzyk 14mm i kilka małych a w 14 dc był juch pęcherzyk 22 mm i na 15 dc dostałam zastrzyk pregnyl

Dziękuję za odpowiedź aż mi się zrobiło troszkę lżej bo myślałam już że nic z tego nie będzie że on za malutki. Kolejne światełko w moim ciemnym tunelu
Powiem Ci tak ja też po CLO i w 10 dc był 1 pęcherzyk 14mm i kilka małych a w 14 dc był juch pęcherzyk 22 mm i na 15 dc dostałam zastrzyk pregnyl

Dziękuję za odpowiedź aż mi się zrobiło troszkę lżej bo myślałam już że nic z tego nie będzie że on za malutki. Kolejne światełko w moim ciemnym tunelu
Ja też się bałam, że mi nie urośnie a urósł a potem po zastrzyku bałam się że mi nie pękł a pękł więc spokojnie.

reklama
Do góry