reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Gratuluję
Rano zrobiłam test ciążowy. Wyszedł pozytywnie - choć kreseczka nadal jest blada.
Poleciałam dziś do lekarza na 8 rano już byłam 3 w kolejce :) Podczas badania stwierdził jakieś brudzenia ale mówił ze to może być wynikiem zagnieżdżania się zarodka.
Tak wiec jest komórka ma 1.9 mm ! W przyszły piątek mam iść do kontroli.
W zeszłym tygodniu też była 1,2 mm wiec urosło :)
Jeszcze nic nie mówię nikomu nie chce zapeszać !
Dostałam Duphaston zęby pomóc komórce się zagnieździć i witaminy dla kobiet w ciąży.

reklama
Hej dziewczyny nie bylo mnie chwilke bo czekalam na nowy cykl. To juz drugi cykl z clo dzis mam 10dc bylam na wizycie u gin i przyjol mnie z usmiechem czy to juz ciaza? niestety powiedzialam ze sie nie udalo. Po usg mam 2 pecherzyki po 22mm wiec mowi ze jutro owulka wczesnie ale to dobrze dzis wzielam zastrzyk z ovitrelle piatek sobota przytulanko w poniedzialek monitoring czy pekly pecherzyki i oby pod koniec cyklu byla radosc. Gratuluje tym co sie udalo i zycze spokojnych ciaz[emoji4]

Hej dziewczyny nie bylo mnie chwilke bo czekalam na nowy cykl. To juz drugi cykl z clo dzis mam 10dc bylam na wizycie u gin i przyjol mnie z usmiechem czy to juz ciaza? niestety powiedzialam ze sie nie udalo. Po usg mam 2 pecherzyki po 22mm wiec mowi ze jutro owulka wczesnie ale to dobrze dzis wzielam zastrzyk z ovitrelle piatek sobota przytulanko w poniedzialek monitoring czy pekly pecherzyki i oby pod koniec cyklu byla radosc. Gratuluje tym co sie udalo i zycze spokojnych ciaz[emoji4]

[emoji1364][emoji1364] zaciakam
Mocno za owocne starania [emoji8]

Dzień dobry w 1dc. To będzie obfita miesiączka :( ten cykl będzie bez wspomagaczy, mierzenia temperatury i testów owulacyjnych. Totalny luz blus bo owulacja z lewego wiec nie ma po co się starać. Miłego dnia dziewczyny i owocnych starań dla @kolor nadzieji i @aniajg2

Nie dziękuję. Dziś lub w poniedziałek chce iść do gina żeby zobaczyła czy pęcherzyk pękł.
Dzień dobry w 1dc. To będzie obfita miesiączka :( ten cykl będzie bez wspomagaczy, mierzenia temperatury i testów owulacyjnych. Totalny luz blus bo owulacja z lewego wiec nie ma po co się starać. Miłego dnia dziewczyny i owocnych starań dla @kolor nadzieji i @aniajg2

Hej dziewczyny:) czy któraś z Was używała takiego testu, który pokazuje 2 dniową ciążę? Zastanawiam się jak to jest z wiarygodnością takiego testu... Ja to dziś znalazłam w domu, nawet nie wiedziałam, że taki mam i oczywiście to zrobiłam, ale jak pewno się domyślacie wynik negatywny :/

Załączniki

• 2019-05-24 07.35.02.jpg
    2019-05-24 07.35.02.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 55
Hej dziewczyny:) czy któraś z Was używała takiego testu, który pokazuje 2 dniową ciążę? Zastanawiam się jak to jest z wiarygodnością takiego testu... Ja to dziś znalazłam w domu, nawet nie wiedziałam, że taki mam i oczywiście to zrobiłam, ale jak pewno się domyślacie wynik negatywny :/
Nie wierzę w takie testy. Nawet zwykły test na którym pisze że można robić w dniu spodziewanej @ czasami nie pokaże ciąży A faktycznie ciaza jest tylko w moczu jest zbyt mało hormonu ciazowego i test nie wykrywa.

Wiesz lepiej nie wierzyć w takie cudowne wynalazki. Poczekaj ile trzeba I zrób normalny test[emoji4] A wiecie ile dni po spodziewanej @ test będzie wiarygodny?

Wiesz lepiej nie wierzyć w takie cudowne wynalazki. Poczekaj ile trzeba I zrób normalny test[emoji4] A wiecie ile dni po spodziewanej @ test będzie wiarygodny?
To jest różnie. Jednej test pokazuje w dniu @ drugiej parę dni po terminie A jeszcze innej nie pokaże wogule że jest w ciąży i dowie się dopiero u lekarza jak pójdzie że nie ma okresu i chce tabletki na wywołanie. A tu pach niespodzianka i jest ciaza. Ja w ostatniej ciąży czyli 4 lata temu poronilam w 14tc A test mi wogule nie pokazał ciąży. Dowiedziałam się na zwykłej kontroli u gin. Normalnie miałam miesiączke żadnych objawów.

reklama
Dzięki za Wasze opinie :) ale w sumie rozumiem, że gdybym zrobiła betę z krwi w przyszłym tygodniu to jeśli jest ciąża to powinno coś wyjść? Owulacje miałam 20-21.05 i wtedy też przytulanko.

Do góry