reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Tak sobie myśle dziewczyny...może to i dobrze ze ja nie zaszłam teraz. Chora jestem 4tydzien, katar i kaszel ropny, antybiotyk. Może natura wiedziała co robi i dlaczego.

Hej dziewczyny,widzę że orientujecie się dużo bardziej niż ja,więc może mi doradzicie?Moja sytuacja wygląda nastepujaco: mam niedoczynność tarczycy,biorę L-thyroxin 125mg, oczywiście duuuza nadwaga z którą walczę.Ostatnio gin.przepisal mi (chyba tak na odczepne) clo 2x5 dni... bo stwierdzil ze najpierw musze uregulowac tarczyce..minęły 4 tygodnie,okresu brak...wczoraj na wkladce miałam mały glutek krwi,pomyślałam że okres...Ale nic z tego,zrobiłam test-1 kreska..kolejny dzien,okresu nadal brak.Ehh już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...ten glutek mnie ciągle zastanawia? doradzicie coś?pozdrawiam

Witaj. Również choruje na niedoczynność ale w dodatku mam hashimoto padaczke i również walczę z otyłością. Na tarczyce biorę euthyrox n150 hormony mam ok. Clo nie biorę ale jeśli chodzi o test to powtórz za kilka dni bo może jeszcze jest za wcześnie lub masz zbyt mało hormonu ciazowego w moczu.

Bardziej od testów domowych polecam betę hcg z krwi bo ona jest już mniej więcej wykrywalna 3dni przed terminem @

Hej dziewczyny pewnie macie większe doświadczenie niż ja.
Jestem po 3 monitoringach i niestety brak owu.
Teraz jestem na clo i aromek 2*1 od 2-7 d.
I teraz moje pytanie jutro mam 11dc jadę na monitoring i się zastanawiam po jakim czasie czyli w którym DC może się pojawić owulacja

Hej dziewczyny dzis bylam na monitoringu jeden z dwoch pecherzykow pekl drugi tylko troche w tym prawidlowym jest ladne cialko zolte lekarz powiedzial ze liczy na to ze sie udalo a jesli nie to czeka mnie histeroskopia juz mi dal skierowanie boje sie tego badania boje sie narkozy i wynikow ze cos jest nie tak od dzis mam brac rowniez luteine. A co do wiesiolka powiedzial ze moge brac caly cykl wiec bede brala. Trzymajcie kciuki ja mam wielka nadzieje ze sie udalo postaram sie o tym nie myslec az do testowania.

Trzymam mocno [emoji110]
Hej dziewczyny dzis bylam na monitoringu jeden z dwoch pecherzykow pekl drugi tylko troche w tym prawidlowym jest ladne cialko zolte lekarz powiedzial ze liczy na to ze sie udalo a jesli nie to czeka mnie histeroskopia juz mi dal skierowanie boje sie tego badania boje sie narkozy i wynikow ze cos jest nie tak od dzis mam brac rowniez luteine. A co do wiesiolka powiedzial ze moge brac caly cykl wiec bede brala. Trzymajcie kciuki ja mam wielka nadzieje ze sie udalo postaram sie o tym nie myslec az do testowania.

reklama
Ro
Również trzymam kciuki!

Do góry