reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

:growl:
Nic nie boli, jestem 2-3 dni po owulacji dopiero. Jak się coś zmieni to napisze odrazu.
Od dziś zaczynam Duphaston
A mnie tak boli i boli.. boje się jak cholerka ehh, czuje, że kolejny cykl będzie nieudany :( Mam tylko nadzieje, że jak odstawie clo to nie będzie mnie połowę cyklu bolał brzuch, bo to męczące...

reklama

A mnie tak boli i boli.. boje się jak cholerka ehh, czuje, że kolejny cykl będzie nieudany :( Mam tylko nadzieje, że jak odstawie clo to nie będzie mnie połowę cyklu bolał brzuch, bo to męczące...

Weź nospe mi pomogła. Nawet w ciąży można wiec jakbyś była to nie zaszkodzi a męczyć się nie będziesz. Psychicznie odrazu tez się lepiej poczujesz [emoji5]

Wzięłam nospe.. brzuch rozbolał mnie jeszcze bardziej i dostałam biegunki :/ Jakiś dramat

Jak tam dzisiaj się czujesz?
U mnie elegancko, temperatura podskoczyła ale i tak w tym cyklu jest niższa niż w poprzednich. Jestem tak zmęczona remontem ze wczoraj padłam po 21szej i oczywiście od 6:20 nie śpię. Słońce się przebija przed rolety, oby dziś był piękny dzień. Jadziemy do przyjaciółki na obiad bo nie mam jeszcze kuchni ogarniętej, później spacer i lody.
Jak Wasze plany?

Zuza jak się czujesz?

Kto testuje teraz?

U mnie leje od rana :/
Czuję się dobrze :) mdłości i zgaga się nasiliły, więc jestem trochę spokojniejsza.
Jak tam dzisiaj się czujesz?
U mnie elegancko, temperatura podskoczyła ale i tak w tym cyklu jest niższa niż w poprzednich. Jestem tak zmęczona remontem ze wczoraj padłam po 21szej i oczywiście od 6:20 nie śpię. Słońce się przebija przed rolety, oby dziś był piękny dzień. Jadziemy do przyjaciółki na obiad bo nie mam jeszcze kuchni ogarniętej, później spacer i lody.
Jak Wasze plany?

Zuza jak się czujesz?

Kto testuje teraz?

Nie, po odstawieniu wszystko wraca do normy, dobrze cię rozumiem też miałam straszne bóle przy Clo a to dlatego że robiły mi się po 3 lub 4 pęcherzyki tej samej wielkości. Trzymam kciuki bo ból na @ może również pokazać dwie kreski też tak miałam :)

Hej dziewczyny[emoji4] u mnie dzis 25dc za niedlugo ma przyjsc @ no a mnie juz skreca z niecierpliwosci czy sie udalo[emoji53]

Dziewczyny, czuję się już niby lepiej.. wzięłam węgiel i przeszło, ale cała noc męczyły mnie gazy.. a dziś mam dziwne uczucie w brzuchu i przeczucie, że to nie koniec biegunki :(

reklama
Do góry