reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Super dziękuję kochana za pomoc. Jesteś wielka.
Tak jak wcześniej wspomniałaś- trzeba sobie pomagać! :) więc gdyby coś polecam się! A co do poprzedniej wiadomości.. dobra decyzja kochana idz do ginekologa, bo nadwaga owszem nie pomaga, ale moim zdaniem nie skreśla.. widzę wiele takich kobiet w ciąży.. rozmowa z ginekologiem i będzie dobrze!

reklama
Tak jak wcześniej wspomniałaś- trzeba sobie pomagać! :) więc gdyby coś polecam się! A co do poprzedniej wiadomości.. dobra decyzja kochana idz do ginekologa, bo nadwaga owszem nie pomaga, ale moim zdaniem nie skreśla.. widzę wiele takich kobiet w ciąży.. rozmowa z ginekologiem i będzie dobrze!
Jeszcze raz dziękuję kochana za pomoc i wsparcie. Życzę Ci abyś ujrzała dwie kreski na teście i mogła zrobić taki prezent mężowi jak test pozytywny w pudełeczko. Trzymam mocno za Ciebie kciuki i za inne dziewczyny również. [emoji110][emoji110]

Miałam kochana to samo co Ty .. powinnam być po owulacji i tak bolały mnie jajniki ( po obu stronach ) myślałam, że nie wytrzymam.. bałam się tego samego co Ty i pojechałam na pogotowie, żeby zrobili usg.. całe szczęście okazało się, że wszystko ok.. bolało mnie od samego rana.. ból obudził mnie o 6 i bolało do wieczora.. później ból się zmniejszył i do teraz boli, ale delikatnie..

Uspokoiłas mnie uff... może u mnie tez ok. Będę miała usg dopiero 20tego maja wiec zobaczymy co się tam dzieje z tymi jajnikami

Jeszcze raz dziękuję kochana za pomoc i wsparcie. Życzę Ci abyś ujrzała dwie kreski na teście i mogła zrobić taki prezent mężowi jak test pozytywny w pudełeczko. Trzymam mocno za Ciebie kciuki i za inne dziewczyny również. [emoji110][emoji110]
Ja kochana również życzę tego z całego serca.. nam wszystkim życzę tych wymarzonych dwóch kreseczek!
Uspokoiłas mnie uff... może u mnie tez ok. Będę miała usg dopiero 20tego maja wiec zobaczymy co się tam dzieje z tymi jajnikami
Cieszę się, że mogłam Cię chociaż troszkę uspokoić i mam nadzieje, że ten ból to dobry znak dla nas, że jajniki wzięły się w końcu do pracy i wykonały dobrą robotę! :D

Dziewczyny, a ja chyba łapie doła.. :(
Tydzień po owulacji, a ja już bóle podbrzusza jak na miesiączke! Masakra jakaś :(

reklama
Do góry