reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Planuje dopiero po spóźnionym terminie @ ja się nie lubię nakręcać, czekam do końca. Nie ma pośpiechu, jak będzie to będzie jak nie to trudno, w kolejnym cyklu liczę na inseminacje bo mam konsultacje za tydzień w poniedziałek [emoji13]
Wiesz, że też myślałam o inseminacji? Ale urodziłam dwójkę dzieci.. lekarz powie, ze nienormalna jestem :/ w sumie cud, że clo dał.. ja to niestety jestem taka, że wszystko bym chciała na już :(

reklama
W tym roku tak 1 cykl z clo bo zmienilam lekarza na specjaliste bo inny byl bezskuteczny. Ten odrazu zlecil mnostwo badan i ustalil plan dzialania bo mowi ze nie ma na co czekac tylko trzeba dzialac. 2-3 lata temu mialam cykle z clo ale bez monitoringow bez kontroli i bez rezultatow wiec mam nadzieje ze teraz pod stala kontrola clo mi pomoze.
Ja przed clo nie miewałam bólów okresowych.. ewentualnie 1 dzień miesiączki bolał brzuch.. tak samo bólów piersi.. mnie nigdy piersi nie bolały..a teraz 2 cykl z clo i boli podbrzusze, jajniki, piersi.. mam nadzieję, że to dobry znak.. że wszystko pracuje jak trzeba.. To Twój pierwszy cykl z clo?

W tym roku tak 1 cykl z clo bo zmienilam lekarza na specjaliste bo inny byl bezskuteczny. Ten odrazu zlecil mnostwo badan i ustalil plan dzialania bo mowi ze nie ma na co czekac tylko trzeba dzialac. 2-3 lata temu mialam cykle z clo ale bez monitoringow bez kontroli i bez rezultatow wiec mam nadzieje ze teraz pod stala kontrola clo mi pomoze.
I jak wyniki badań? Wszystko ok?
A jaką masz dawkę clo?

Wiesz, że też myślałam o inseminacji? Ale urodziłam dwójkę dzieci.. lekarz powie, ze nienormalna jestem :/ w sumie cud, że clo dał.. ja to niestety jestem taka, że wszystko bym chciała na już :(

Ja tez ma 2 dzieci ale tym razem od 18 miesięcy się nie udaje i jestem dużo starsza. Ostatnia ciąża 10 lat temu. Zdecydowani jesteśmy na inseminacje i marzą nam się bliźniaki

Ja tez ma 2 dzieci ale tym razem od 18 miesięcy się nie udaje i jestem dużo starsza. Ostatnia ciąża 10 lat temu. Zdecydowani jesteśmy na inseminacje i marzą nam się bliźniaki
A jaki koszt całkowity? I kiedy chciałabyś do inseminacji podejść?
Mnie również marzą się bliźniaki :)

A jaki koszt całkowity? I kiedy chciałabyś do inseminacji podejść?
Mnie również marzą się bliźniaki :)

Nie wiem ile wyjdzie całość ale badania 500zl inseminacja 700zl i konsultacja 200zl do tego mój przelot teraz i później we dwoje. Myśle ze w 4-5tys się zamknie. Jak będzie się dało to pierwsza inseminacja już za około 3 tygodnie. Wszystko się okaże za tydzień.
U mnie problemem może być mięśniak przy ujściu szyjki macicy. Może blokować drogę wiec tylko inseminacja lub wycięcie pomoże, ale nie chce wycinać bo nie rośnie (mięśniak ma 37mm). Zobaczymy co powie specjalista

reklama
Nie wiem ile wyjdzie całość ale badania 500zl inseminacja 700zl i konsultacja 200zl do tego mój przelot teraz i później we dwoje. Myśle ze w 4-5tys się zamknie. Jak będzie się dało to pierwsza inseminacja już za około 3 tygodnie. Wszystko się okaże za tydzień.
U mnie problemem może być mięśniak przy ujściu szyjki macicy. Może blokować drogę wiec tylko inseminacja lub wycięcie pomoże, ale nie chce wycinać bo nie rośnie (mięśniak ma 37mm). Zobaczymy co powie specjalista
Twój przelot? Mieszkacie za granicą?

Do góry