reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Raczej miesiączke :( Kolejny cykl sobie odpuszczam. Nic nie sprawdzam, nie kontroluje.. dość mam :(
Nie smuć się. W końcu się uda może akurat będzie teraz niespodzianka i się udało. A ile się już starasz? Przepraszam jeśli już pisałaś lub pytałam ale nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich dziewczyn.

Nie smuć się. W końcu się uda może akurat będzie teraz niespodzianka i się udało. A ile się już starasz? Przepraszam jeśli już pisałaś lub pytałam ale nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich dziewczyn.
Od sierpnia.. jestem po stracie, więc pragnienie dzieciątka ogromne.. przed owulacją sobie wmawiam, że wyluzuje.. a już po niej nie da się.. no kurcze nie da się ;(

Od sierpnia.. jestem po stracie, więc pragnienie dzieciątka ogromne.. przed owulacją sobie wmawiam, że wyluzuje.. a już po niej nie da się.. no kurcze nie da się ;(
Doskonale Cię rozumiem. Też tak miałam jeszcze 1.5 roku temu. Co miesiąc płacz rozczarowanie. Potem wrzuciłam na luz brałam tylko kwas foliowy Przytulanki wtedy kiedy była ochota nie myślałam o dziecku ani nic. Non stop się nie udawało teraz znowu zaczęłam sięgać informacji szukam sumplementów jakiś wspomagaczy i aż do dzisiaj nic. Jutro mam 14dc przy cyklach przeważnie 30-31 dni ale czasami dostanę na 34dc @ A w zeszłym miesiącu dostałam nawet na 38dc. Więc w tym cyklu tak naprawdę nie mam pojęcia kiedy mam się spodziewać okresu. Ale musimy być silne bo w końcu kto jak nie my kochana? Wszystko przetrwamy. Przykro mi z powodu twojej straty.

22 maja dopiero.. :(

A Ty jak się czujesz? Przestało boleć?

Tak, nospa pomogła a normalnie nie biorę żadnych leków przeciwbólowych czy rozkurczowych ale nie dałabym rady funkcjonować. Okropny ból! Dziś już elegancko jest. Jestem po owulacji, teraz tylko czekać na wizytę w klinice, ale zleci na pewno bo mam zajęcie i nie mam czasu myśleć o tym czy się udało. Wątpię z reszta ze się uda bez pomocy.

Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!! Do 22 nie zostało długo. Mam termin @ dokładnie taki jak Ty [emoji13]

Dokładnie nie pamiętam, ale podbrzusze właśnie czułam kilka dni po owulacji (raz słabiej raz mocniej) no i do teraz ;)
To w sumie dokładnie jak u mnie.. raz boli mocniej, a raz słabiej.. a do miesiączki jeszcze 11 dni :(
Tak, nospa pomogła a normalnie nie biorę żadnych leków przeciwbólowych czy rozkurczowych ale nie dałabym rady funkcjonować. Okropny ból! Dziś już elegancko jest. Jestem po owulacji, teraz tylko czekać na wizytę w klinice, ale zleci na pewno bo mam zajęcie i nie mam czasu myśleć o tym czy się udało. Wątpię z reszta ze się uda bez pomocy.

Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!! Do 22 nie zostało długo. Mam termin @ dokładnie taki jak Ty [emoji13]
Dla mnie to jak wieczność haha :D dziś już elegancko jest to znaczy, że nic Cię już dziś nie boli? U mnie ból podbrzusza nadal się utrzymuje..

Trzymam kciuki [emoji110][emoji173]
To w sumie dokładnie jak u mnie.. raz boli mocniej, a raz słabiej.. a do miesiączki jeszcze 11 dni :(

Dla mnie to jak wieczność haha :D dziś już elegancko jest to znaczy, że nic Cię już dziś nie boli? U mnie ból podbrzusza nadal się utrzymuje..
Oby to był dobry znak, u mnie się sprawdziło a też już byłam pewna, że @ przyjdzie bo takie bóle. Trzymam kciuki [emoji110][emoji4]

reklama

Nic nie boli, jestem 2-3 dni po owulacji dopiero. Jak się coś zmieni to napisze odrazu.
Od dziś zaczynam Duphaston

Do góry