MamaZblizną
Fanka BB :)
Raczej miesiączke Kolejny cykl sobie odpuszczam. Nic nie sprawdzam, nie kontroluje.. dość mamOby te bóle zwiastowaly za nie długo dwie kreseczki. [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej miesiączke Kolejny cykl sobie odpuszczam. Nic nie sprawdzam, nie kontroluje.. dość mamOby te bóle zwiastowaly za nie długo dwie kreseczki. [emoji6]
Nie smuć się. W końcu się uda może akurat będzie teraz niespodzianka i się udało. A ile się już starasz? Przepraszam jeśli już pisałaś lub pytałam ale nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich dziewczyn.Raczej miesiączke Kolejny cykl sobie odpuszczam. Nic nie sprawdzam, nie kontroluje.. dość mam
Raczej miesiączke Kolejny cykl sobie odpuszczam. Nic nie sprawdzam, nie kontroluje.. dość mam
Od sierpnia.. jestem po stracie, więc pragnienie dzieciątka ogromne.. przed owulacją sobie wmawiam, że wyluzuje.. a już po niej nie da się.. no kurcze nie da się ;(Nie smuć się. W końcu się uda może akurat będzie teraz niespodzianka i się udało. A ile się już starasz? Przepraszam jeśli już pisałaś lub pytałam ale nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich dziewczyn.
Doskonale Cię rozumiem. Też tak miałam jeszcze 1.5 roku temu. Co miesiąc płacz rozczarowanie. Potem wrzuciłam na luz brałam tylko kwas foliowy Przytulanki wtedy kiedy była ochota nie myślałam o dziecku ani nic. Non stop się nie udawało teraz znowu zaczęłam sięgać informacji szukam sumplementów jakiś wspomagaczy i aż do dzisiaj nic. Jutro mam 14dc przy cyklach przeważnie 30-31 dni ale czasami dostanę na 34dc @ A w zeszłym miesiącu dostałam nawet na 38dc. Więc w tym cyklu tak naprawdę nie mam pojęcia kiedy mam się spodziewać okresu. Ale musimy być silne bo w końcu kto jak nie my kochana? Wszystko przetrwamy. Przykro mi z powodu twojej straty.Od sierpnia.. jestem po stracie, więc pragnienie dzieciątka ogromne.. przed owulacją sobie wmawiam, że wyluzuje.. a już po niej nie da się.. no kurcze nie da się ;(
Od kiedy do kiedy utrzymywały się te bóle kochana?
22 maja dopiero..
A Ty jak się czujesz? Przestało boleć?
To w sumie dokładnie jak u mnie.. raz boli mocniej, a raz słabiej.. a do miesiączki jeszcze 11 dniDokładnie nie pamiętam, ale podbrzusze właśnie czułam kilka dni po owulacji (raz słabiej raz mocniej) no i do teraz
Dla mnie to jak wieczność haha dziś już elegancko jest to znaczy, że nic Cię już dziś nie boli? U mnie ból podbrzusza nadal się utrzymuje..Tak, nospa pomogła a normalnie nie biorę żadnych leków przeciwbólowych czy rozkurczowych ale nie dałabym rady funkcjonować. Okropny ból! Dziś już elegancko jest. Jestem po owulacji, teraz tylko czekać na wizytę w klinice, ale zleci na pewno bo mam zajęcie i nie mam czasu myśleć o tym czy się udało. Wątpię z reszta ze się uda bez pomocy.
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!! Do 22 nie zostało długo. Mam termin @ dokładnie taki jak Ty [emoji13]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji173]Tak, nospa pomogła a normalnie nie biorę żadnych leków przeciwbólowych czy rozkurczowych ale nie dałabym rady funkcjonować. Okropny ból! Dziś już elegancko jest. Jestem po owulacji, teraz tylko czekać na wizytę w klinice, ale zleci na pewno bo mam zajęcie i nie mam czasu myśleć o tym czy się udało. Wątpię z reszta ze się uda bez pomocy.
Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!! Do 22 nie zostało długo. Mam termin @ dokładnie taki jak Ty [emoji13]
Oby to był dobry znak, u mnie się sprawdziło a też już byłam pewna, że @ przyjdzie bo takie bóle. Trzymam kciuki [emoji110][emoji4]To w sumie dokładnie jak u mnie.. raz boli mocniej, a raz słabiej.. a do miesiączki jeszcze 11 dni
Dla mnie to jak wieczność haha dziś już elegancko jest to znaczy, że nic Cię już dziś nie boli? U mnie ból podbrzusza nadal się utrzymuje..
To w sumie dokładnie jak u mnie.. raz boli mocniej, a raz słabiej.. a do miesiączki jeszcze 11 dni
Dla mnie to jak wieczność haha dziś już elegancko jest to znaczy, że nic Cię już dziś nie boli? U mnie ból podbrzusza nadal się utrzymuje..