MamaZblizną
Fanka BB :)
A kiedy testujesz?Hej dziewczyny[emoji4] u mnie dzis 25dc za niedlugo ma przyjsc @ no a mnie juz skreca z niecierpliwosci czy sie udalo[emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy testujesz?Hej dziewczyny[emoji4] u mnie dzis 25dc za niedlugo ma przyjsc @ no a mnie juz skreca z niecierpliwosci czy sie udalo[emoji53]
Powiem Ci kochana, że już jest ok Czuje się lepiej, ale teraz zaczęłam czuć piersi.. koszmar co to clo ze mną robi A kiedy planujesz testować?@zuza9292 lepiej niech się nasilają bo mniej stresu [emoji51]
@kolor nadzieji trzymam kciuki na II piękne grube krechy!! Już bliżej testowania niż dalej
@xPola dobrze ze już wszystko wraca do normy! Teraz najdłuższe 10 dni przed nami
A kiedy testujesz?
@zuza9292 lepiej niech się nasilają bo mniej stresu [emoji51]
@kolor nadzieji trzymam kciuki na II piękne grube krechy!! Już bliżej testowania niż dalej
@xPola dobrze ze już wszystko wraca do normy! Teraz najdłuższe 10 dni przed nami
A jak się czujesz?Dopiero po terminie @ za 6 dni
A jak się czujesz?
Najlepsze jest to, że to wszystko to mogą skutki clo.. ja też mam różne dolegliwości i wszystko wskazuje, że to clo tak na mnie działa.. Czekanie jest najgorsze .. u Ciebie już z górki w weekend będziesz wiedzieć co i jakRoznie czasem jajniki mnie bola czasem tylko raz badz dwa zakuja w ciagu dnia glowa mnie boli codziennie i chyba czuje sie taka lekko nabrzmiala i mam przeczucie ze to jeszcze nie ten cykl
Najlepsze jest to, że to wszystko to mogą skutki clo.. ja też mam różne dolegliwości i wszystko wskazuje, że to clo tak na mnie działa.. Czekanie jest najgorsze .. u Ciebie już z górki w weekend będziesz wiedzieć co i jak
Ja przed clo nie miewałam bólów okresowych.. ewentualnie 1 dzień miesiączki bolał brzuch.. tak samo bólów piersi.. mnie nigdy piersi nie bolały..a teraz 2 cykl z clo i boli podbrzusze, jajniki, piersi.. mam nadzieję, że to dobry znak.. że wszystko pracuje jak trzeba.. To Twój pierwszy cykl z clo?Boje sie bo niebede ukrywac ze nastawilam sie pozytywnie i czym blizej tym lapie mnie dolek ze jednak sie nie uda. A jesli chodzi o moje dolegliwosci to niewiem czy to od clo bo wydaje mi sie ze ja tak mam co miesiac a clo teraz 1 cykl od bardzo dawna.
Powiem Ci kochana, że już jest ok Czuje się lepiej, ale teraz zaczęłam czuć piersi.. koszmar co to clo ze mną robi A kiedy planujesz testować?