reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
A Ty jakie witaminki bierzesz? Ja zwykłe folio, tak mi polecił ginekolog
Ja też tylko to. Przemyslalam to co mi wczoraj napisałaś i zarejestruje się do gin i zobaczymy co on powie w sprawie starań o dziecko. Nie poddam się. Będę o swoje walczyła. Mam nadzieję że mi się uda.

Właśnie przeczytałam, że nie można brać z innymi lekami, ale o euthyroxie nic nie było.. Ja myślę, że brałabym rano, żeby nie zapominać, bo zawsze hak tylko wstaje to biorę leki, ale jak się boisz zadzwoń do apteki, powiedz jakie leki bierzesz i zobacz co powiedzą:)
Właśnie dzwoniłam mówię jej że biorę leki na tarczyce i czy można brać agnus castus z innymi lekami czy lepiej brać wieczorem A ona mi cenę przez telefon podaje[emoji23][emoji26]

Narzekalam ze nic nie czuje po Clo. Dzis 13dc i palą mnie jajniki[emoji23] czuje je w każdej pozycji, chyba sie coś dzieje[emoji106] wczoraj po poludniu tez je czulam.
No i pięknie [emoji16][emoji110]
U mnie jest ok. Też ok 6-7 dni po owulacji i właśnie boli mnie podbrzusze.. podobnie jak na miesiączke :(
Też miałam bóle jak na miesiaczkę. Trzymam kciuki [emoji4][emoji110]

reklama
U mnie jest ok. Też ok 6-7 dni po owulacji i właśnie boli mnie podbrzusze.. podobnie jak na miesiączke :(
A ja mam 17 dc i w trakcie bolały mnie jajniki w te dni w które boleć powinny[emoji6] choć testy owulacyjne mówiły że owulacji nie było. Teraz nie boli mnie już nic. I zaczął się najgorszy czas...oczekiwanie. Czuje że CLO mimo wszystko jakąś rewolucję w moim organizmie zrobiło bo wcześniej nigdy nie czułam jajnikow. Teraz mam straszny spadek formy, chodzę na treningi zawsze zasówałam na najwyższych obrotach a w tym tygodniu czułam się świeżak przy zupełnym braku kondycji. Zobaczymy co będzie, czekam I testuje 25.05o ile wytrzymam[emoji6] i jeśli @ nie przyjdzie planowo czyli 22.05.

Do góry