reklama
Jestem po wizycie dziewczyny i jestem nie zadowolona. Endometrium 6.1 i pęcherzyki na jajnikach ten cykl odpada. Więc moje plamienie to był okres. Lekarz powiedział że jajniki są słabe w tym cyklu. Już nie wiem co myśleć. Mąż teraz wyjeżdża na 3 miesiące i jak tu zajść jak to nie ma.
Coraz bardziej wydaje mi się że nie jest mi pisane mieć dzieci.
Życie jest nie sprawiedliwe i teraz już to stwierdzam. Ci nie powinni mieć to mają ich mnóstwo.
Życie jest nie sprawiedliwe i teraz już to stwierdzam. Ci nie powinni mieć to mają ich mnóstwo.
Joanulka
Fanka BB :)
A jesteś w terminie czy przed terminem @?
Dzień po terminie ale czasami mi się spóźnia o ten jeden dzień wiec czekam spokojnie.
Joanulka
Jestem po wizycie dziewczyny i jestem nie zadowolona. Endometrium 6.1 i pęcherzyki na jajnikach ten cykl odpada. Więc moje plamienie to był okres. Lekarz powiedział że jajniki są słabe w tym cyklu. Już nie wiem co myśleć. Mąż teraz wyjeżdża na 3 miesiące i jak tu zajść jak to nie ma.
Gigi nie smutna się! Pomysl ze wyjazd męża wyjdzie Ci na dobre. Zrób sobie badania, daj odpocząć jajnikom od stymulacji. Może weź jakieś witaminy dla starających. A jak mąż przyjedzie, wyposzczony to wtedy się uda i będziesz rodzic na wiosnę
młoda1994
Ok to daj znać czy @ przyszła. Trzymam kciuki aby nie przyszła. [emoji110]Dzień po terminie ale czasami mi się spóźnia o ten jeden dzień wiec czekam spokojnie.
Powiem tak od stycznia nie mam żadnych stymuacji bo daliśmy spokój. Teraz miałam wrócić ale oczywiście mój orgaznim dał plamę. Od stycznia ładne @ co do dnia A teraz.Gigi nie smutna się! Pomysl ze wyjazd męża wyjdzie Ci na dobre. Zrób sobie badania, daj odpocząć jajnikom od stymulacji. Może weź jakieś witaminy dla starających. A jak mąż przyjedzie, wyposzczony to wtedy się uda i będziesz rodzic na wiosnę
Po prostu już nie wiem co myśleć. Kolejna wizyta pod koniec maja ale lekarz powiedział jak @ sie nie pojawi lub jak się zjawi to mam dzwonić i przyjeżdżać.
Jedyny miesiąc który może coś wyjdzie to sierpień i wtedy mamy zrobić tak że okres wywołamy wcześniej
kolor nadzieji
Hej dziewczyny jestem po wizycie u lekarza badania mam ok, pecherzyk jest, w sobote mam zaaplikowac ovitrelle, sama niewiem czy dam rade[emoji45] staranka w niedziele i poniedzialek mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda[emoji4] oby clo i ovitrelle zadzialalo[emoji41]
reklama
Lusia125
Nie poddawaj się w końcu się uda kochanaJestem po wizycie dziewczyny i jestem nie zadowolona. Endometrium 6.1 i pęcherzyki na jajnikach ten cykl odpada. Więc moje plamienie to był okres. Lekarz powiedział że jajniki są słabe w tym cyklu. Już nie wiem co myśleć. Mąż teraz wyjeżdża na 3 miesiące i jak tu zajść jak to nie ma.