reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Bedzie dobrze[emoji4] oddychaj spokojnie jutro testuj i daj znac bedziemy sie cieszyc razem z toba[emoji177]
Właśnie A tym bardziej że wczoraj się dowiedziałam że wyniki hormonalne wyszły ok więc przez hormony @ Nie może się spóźniac . Więc jedynie zostaje myśleć to powodem jakim nie mam nadal @ jest prawdopodobnie ciaza. Ale nie nakręcam się zbytnio.

reklama
Aż się nie mogę doczekać. Bardzo bym chciała ujrzeć dwie kreski na teście jutro. Może być nawet słaba ale żeby była to już będę mogła się odrobinkę cieszyć A jak nie pokaże wogule drugiej kreski to nie wiem jak na to zareaguje. Aż się trochę boję.

Cześć dziewczyny, Zuza jeszcze raz gratuluje!!
U mnie dalej nie ma @ tylko plamienie brązowe a jest 26dc i 14dpo wiec czekam dalej. Czy to jest normalne po duphastonie? W poniedziałek wzięłam ostatnia tabletkę

reklama
Do góry