reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny dzisiaj zaczyna brać CLO 1 tabletkę dziennie. Tylko nie pamiętam czy lekarz powiedział mi kiedy mam ją brać
Rano czy wieczorem? Przed czy po posiłku? Jak Wy bierzecie?

Hej dziewczyny moje :) ja dzis 18 dc i powiem Wam, ze 3 dni temu wieczorem miałam tak silny bol jajnika, ze zwijalam się z bólu. Trwalo to jakoś 2, 3 godziny. Do tej pory czuje delikatnie jajnik jakby mnie ktos delikatnie łapał za niego i nie sprawia bolu. Od czasu do czasu czuje ciagniecie w pachwinach. To wszystko jest normalne prawda? :)

reklama
Hej dziewczyny moje :) ja dzis 18 dc i powiem Wam, ze 3 dni temu wieczorem miałam tak silny bol jajnika, ze zwijalam się z bólu. Trwalo to jakoś 2, 3 godziny. Do tej pory czuje delikatnie jajnik jakby mnie ktos delikatnie łapał za niego i nie sprawia bolu. Od czasu do czasu czuje ciagniecie w pachwinach. To wszystko jest normalne prawda? :)

Jak najbardziej normalne. Może to trwa aż do terminu @

Do góry