Super! Super! Super! Przekaż mężowi, ze dobra robota uwazaj i dbaj o siebie <3Już jest [emoji173] beta przedwczoraj 74,06 (25dc) a dzisiaj 241,87 (27dc) [emoji173]
reklama
Czy test juz zrobiony?Dziękuję Kochana. Jutro jak tylko wstanę i nie będzie @ nadal to zrobię test i odczekam te 5 minut i napewno dam znać
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej. Moj pierwszy wlasnorecznie zrobiony zastrzyk z ovitrelle wykonany [emoji3] wielki strach i przerazenie przezwyciezone jestem z siebie dumna[emoji106][emoji177][emoji41]
zuza9292
Brawo [emoji4]
Hej. Moj pierwszy wlasnorecznie zrobiony zastrzyk z ovitrelle wykonany [emoji3] wielki strach i przerazenie przezwyciezone jestem z siebie dumna[emoji106][emoji177][emoji41]
kolor nadzieji
Ja biore po 0,5 rano ale moj lekarz tez mi nie mowil czy przed posilkiem czy po ja bralam przed.
Dziewczyny dzisiaj zaczyna brać CLO 1 tabletkę dziennie. Tylko nie pamiętam czy lekarz powiedział mi kiedy mam ją brać
Rano czy wieczorem? Przed czy po posiłku? Jak Wy bierzecie?
zuza9292
Podobono to bez różnicy tylko o stałej porze
Dziewczyny dzisiaj zaczyna brać CLO 1 tabletkę dziennie. Tylko nie pamiętam czy lekarz powiedział mi kiedy mam ją brać
Rano czy wieczorem? Przed czy po posiłku? Jak Wy bierzecie?
Hej dziewczyny moje ja dzis 18 dc i powiem Wam, ze 3 dni temu wieczorem miałam tak silny bol jajnika, ze zwijalam się z bólu. Trwalo to jakoś 2, 3 godziny. Do tej pory czuje delikatnie jajnik jakby mnie ktos delikatnie łapał za niego i nie sprawia bolu. Od czasu do czasu czuje ciagniecie w pachwinach. To wszystko jest normalne prawda?
reklama
Joanulka
Hej dziewczyny moje ja dzis 18 dc i powiem Wam, ze 3 dni temu wieczorem miałam tak silny bol jajnika, ze zwijalam się z bólu. Trwalo to jakoś 2, 3 godziny. Do tej pory czuje delikatnie jajnik jakby mnie ktos delikatnie łapał za niego i nie sprawia bolu. Od czasu do czasu czuje ciagniecie w pachwinach. To wszystko jest normalne prawda?
Jak najbardziej normalne. Może to trwa aż do terminu @