reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Mi mąż robił zastrzyk i ta igiełka jest taka cieniutka, że prawie nic nie poczujesz :) spokojnie :)
Hej dziewczyny jestem po wizycie u lekarza badania mam ok, pecherzyk jest, w sobote mam zaaplikowac ovitrelle, sama niewiem czy dam rade[emoji45] staranka w niedziele i poniedzialek mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda[emoji4] oby clo i ovitrelle zadzialalo[emoji41]

reklama
Powiem tak od stycznia nie mam żadnych stymuacji bo daliśmy spokój. Teraz miałam wrócić ale oczywiście mój orgaznim dał plamę. Od stycznia ładne @ co do dnia A teraz.
Po prostu już nie wiem co myśleć. Kolejna wizyta pod koniec maja ale lekarz powiedział jak @ sie nie pojawi lub jak się zjawi to mam dzwonić i przyjeżdżać.
Jedyny miesiąc który może coś wyjdzie to sierpień i wtedy mamy zrobić tak że okres wywołamy wcześniej

Czyli plan jest a to najważniejsze! Teraz sobie wszystko ureguluj i zbieraj siły na sierpień[emoji1377] inaczej nie da rady bo mąż Ci nie da rady przęsłac żołnierzy, no chyba ze do niego pojedziesz-polecisz na pare dni w okresie płodnym [emoji12]
Co by nie było w końcu się uda. Ja tez walczę i walczę i nic ale się nie poddaje!! Stres nam tu w niczym nie pomoze!

reklama
Do góry