młoda1994
Fanka BB :)
Kochana jesteś. [emoji173][emoji8]Trzymam mocno kciuki[emoji106][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jesteś. [emoji173][emoji8]Trzymam mocno kciuki[emoji106][emoji4]
Kochana jesteś. [emoji173][emoji8]
No pewnie )) będę Was informować i przesyłać (mam nadzieję) ciążowe fluidy [emoji173][emoji173][emoji173]Yeeeaaahh! 13 maja to dzien urodzin mojej córeczki wiec dla mnie i dla Ciebie bedzie szczesliwy zarazisz nas swoim stanem?
W sumie to wczoraj czyli 13 dni po, ale to nadal nie jest super kreska prędzej też były ale to taka zupełnie blada kreska. Przesyłam zdjecie wczorajszego i jednego z pierwszychA w ile dni po owu wyszedł ci wyraźny test ciążowy?
No pewnie )) będę Was informować i przesyłać (mam nadzieję) ciążowe fluidy [emoji173][emoji173][emoji173]W sumie to wczoraj czyli 13 dni po, ale to nadal nie jest super kreska prędzej też były ale to taka zupełnie blada kreska. Przesyłam zdjecie wczorajszego i jednego z pierwszych Zobacz załącznik 965671Zobacz załącznik 965673
Szczerze ci powiem że jakoś mam wątpliwości. Nie chce mi się wierzyć że może mi się udać mimo że miesiączki nie mam. Ale może będą super wieści w najmniej oczekiwanym czasie jaki jest teraz.Dzieki[emoji8] wiem ze jesli tobie sie uda to mi tez musi[emoji4]
Napisane na LG-D331 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja według jednej apki owu miałam 16 dc A drugiej apki 20 dc i dzisiaj jest 35dc i zastanawiam się czy test może jutro już coś wykazać. Według jednej apki okres się spóźnia 5 dni A według drugiej apki dzisiaj 1 dzień spóźnienia. Mam dwie apki ponieważ mam okres w różnych dniach cyklu. Raz przychodzi na 30dc A raz na 34dc. W po przednim cyklu miałam okres na 34dc ale teraz nic A nic żadnych plamien nie mam. I jest nadzieja że się udało ale do końca nie jestem pewna.No pewnie )) będę Was informować i przesyłać (mam nadzieję) ciążowe fluidy [emoji173][emoji173][emoji173]W sumie to wczoraj czyli 13 dni po, ale to nadal nie jest super kreska prędzej też były ale to taka zupełnie blada kreska. Przesyłam zdjecie wczorajszego i jednego z pierwszych Zobacz załącznik 965671Zobacz załącznik 965673
Szczerze ci powiem że jakoś mam wątpliwości. Nie chce mi się wierzyć że może mi się udać mimo że miesiączki nie mam. Ale może będą super wieści w najmniej oczekiwanym czasie jaki jest teraz.
No ja według jednej apki owu miałam 16 dc A drugiej apki 20 dc i dzisiaj jest 35dc i zastanawiam się czy test może jutro już coś wykazać. Według jednej apki okres się spóźnia 5 dni A według drugiej apki dzisiaj 1 dzień spóźnienia. Mam dwie apki ponieważ mam okres w różnych dniach cyklu. Raz przychodzi na 30dc A raz na 34dc. W po przednim cyklu miałam okres na 34dc ale teraz nic A nic żadnych plamien nie mam. I jest nadzieja że się udało ale do końca nie jestem pewna.
Bety w DE bez skierowania nie zrobię A tu tak z dnia na dzień się do gin nie dostanę. Zostało mi czekać do jutra i jeśli @ Nie będzie to zrobię test. Mam strumieniowy o czułości 10Zrób test [emoji110][emoji173] albo bete bo masz czarno na białym
Właśnie A tym bardziej że wczoraj się dowiedziałam że wyniki hormonalne wyszły ok więc przez hormony @ Nie może się spóźniac . Więc jedynie zostaje myśleć to powodem jakim nie mam nadal @ jest prawdopodobnie ciaza. Ale nie nakręcam się zbytnio.Watpliwosci czemu okres sie spoznia a to juz pierwszy i najwazniejszy punkt do dobrych wiesci[emoji4]