reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Yeeeaaahh! 13 maja to dzien urodzin mojej córeczki wiec dla mnie i dla Ciebie bedzie szczesliwy :) zarazisz nas swoim stanem? :D
No pewnie :))) będę Was informować i przesyłać (mam nadzieję) ciążowe fluidy [emoji173][emoji173][emoji173]
A w ile dni po owu wyszedł ci wyraźny test ciążowy?
W sumie to wczoraj czyli 13 dni po, ale to nadal nie jest super kreska ;) prędzej też były ale to taka zupełnie blada kreska. Przesyłam zdjecie wczorajszego i jednego z pierwszych :)
20190424_070111.jpeg
20190419_062925.jpeg

No pewnie :))) będę Was informować i przesyłać (mam nadzieję) ciążowe fluidy [emoji173][emoji173][emoji173]W sumie to wczoraj czyli 13 dni po, ale to nadal nie jest super kreska ;) prędzej też były ale to taka zupełnie blada kreska. Przesyłam zdjecie wczorajszego i jednego z pierwszych :)Zobacz załącznik 965671Zobacz załącznik 965673
No ja według jednej apki owu miałam 16 dc A drugiej apki 20 dc i dzisiaj jest 35dc i zastanawiam się czy test może jutro już coś wykazać. Według jednej apki okres się spóźnia 5 dni A według drugiej apki dzisiaj 1 dzień spóźnienia. Mam dwie apki ponieważ mam okres w różnych dniach cyklu. Raz przychodzi na 30dc A raz na 34dc. W po przednim cyklu miałam okres na 34dc ale teraz nic A nic żadnych plamien nie mam. I jest nadzieja że się udało ale do końca nie jestem pewna.

Zrób test [emoji110][emoji173] albo bete bo masz czarno na białym :)
No ja według jednej apki owu miałam 16 dc A drugiej apki 20 dc i dzisiaj jest 35dc i zastanawiam się czy test może jutro już coś wykazać. Według jednej apki okres się spóźnia 5 dni A według drugiej apki dzisiaj 1 dzień spóźnienia. Mam dwie apki ponieważ mam okres w różnych dniach cyklu. Raz przychodzi na 30dc A raz na 34dc. W po przednim cyklu miałam okres na 34dc ale teraz nic A nic żadnych plamien nie mam. I jest nadzieja że się udało ale do końca nie jestem pewna.

reklama
Watpliwosci czemu okres sie spoznia a to juz pierwszy i najwazniejszy punkt do dobrych wiesci[emoji4]
Właśnie A tym bardziej że wczoraj się dowiedziałam że wyniki hormonalne wyszły ok więc przez hormony @ Nie może się spóźniac . Więc jedynie zostaje myśleć to powodem jakim nie mam nadal @ jest prawdopodobnie ciaza. Ale nie nakręcam się zbytnio.

Do góry