reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Bosko[emoji4] gratuluje[emoji4] ja właśnie zaczynam 1 cykl z CLO mam nadzieję że też jestem taka szczęściarze jak Ty[emoji4]

reklama
Ooo a moze się cos tam szykuje ;) kiedy testowanie lub beta? Dlugo sie staracie?
Dwa lata się staramy. Bety nie mam możliwości zrobienia w DE ale jeśli okresu nie będzie to jutro spróbuję zrobić test i mam nadzieję że już coś pokaże i z każdym dniem kiedy się budzie i nie mam @ mam większa nadzieję że się w końcu udało po tak długich staraniach bez owocnych.

Zycze 2 kreseczek napewno sie uda:)
Dwa lata się staramy. Bety nie mam możliwości zrobienia w DE ale jeśli okresu nie będzie to jutro spróbuję zrobić test i mam nadzieję że już coś pokaże i z każdym dniem kiedy się budzie i nie mam @ mam większa nadzieję że się w końcu udało po tak długich staraniach bez owocnych.

Ty szczesciaro!!! Robilas moze sikanca? :) kiedy do lekarza?? Jak sie czujesz? Opowiadaj!! :D
Testów robiłam pełno i blade strasznie były. Dopiero wczorajszy ładniejszy wyszedł. Jednego dnia nawet 3 zrobiłam bo nie wierzyłam [emoji1787]. Do lekarza 13 maja :) objawy miałam szybciutko bo jakieś 5 dni przed planowaną @ ale nie wiem czy to nie skutek tych leków. Nasilają się, więc jaram się :) piersi bolą mocno, lekko ćmi podbrzusze czasami i czuję lekkie ciągnięcie w prawej strony. Do tego codziennie zgaga i lekkie mdłości. Nie myślałam, że objawy będą tak szybko ;). No i senność, zawroty głowy czasami.
Gratulacje!! Trzymam kciuki za fasoleczke[emoji4]
Mam nadzieję, że jak beta urośnie to będę mogła podziękować [emoji4]
Bosko[emoji4] gratuluje[emoji4] ja właśnie zaczynam 1 cykl z CLO mam nadzieję że też jestem taka szczęściarze jak Ty[emoji4]
Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja mam pierwszy cykl z clo po dluzszej przerwie i tez mam nadzieje ze sie uda. Dzis ide z wynikami do gina ale u mnie to dopiero 8dc wiec staranka przede mna.
Testów robiłam pełno i blade strasznie były. Dopiero wczorajszy ładniejszy wyszedł. Jednego dnia nawet 3 zrobiłam bo nie wierzyłam [emoji1787]. Do lekarza 13 maja :) objawy miałam szybciutko bo jakieś 5 dni przed planowaną @ ale nie wiem czy to nie skutek tych leków. Nasilają się, więc jaram się :) piersi bolą mocno, lekko ćmi podbrzusze czasami i czuję lekkie ciągnięcie w prawej strony. Do tego codziennie zgaga i lekkie mdłości. Nie myślałam, że objawy będą tak szybko ;). No i senność, zawroty głowy czasami. Mam nadzieję, że jak beta urośnie to będę mogła podziękować [emoji4]Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Testów robiłam pełno i blade strasznie były. Dopiero wczorajszy ładniejszy wyszedł. Jednego dnia nawet 3 zrobiłam bo nie wierzyłam [emoji1787]. Do lekarza 13 maja :) objawy miałam szybciutko bo jakieś 5 dni przed planowaną @ ale nie wiem czy to nie skutek tych leków. Nasilają się, więc jaram się :) piersi bolą mocno, lekko ćmi podbrzusze czasami i czuję lekkie ciągnięcie w prawej strony. Do tego codziennie zgaga i lekkie mdłości. Nie myślałam, że objawy będą tak szybko ;). No i senność, zawroty głowy czasami. Mam nadzieję, że jak beta urośnie to będę mogła podziękować [emoji4]Mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Yeeeaaahh! 13 maja to dzien urodzin mojej córeczki wiec dla mnie i dla Ciebie bedzie szczesliwy :) zarazisz nas swoim stanem? :D

A w ile dni po owu wyszedł ci wyraźny test ciążowy?

reklama
Do góry