reklama
30 dniowe i brałam clo 2-6 dc. A jak u was z dawkowaniem i w którym dniu cyklu?A jak długie masz cykle? Standardowo 28dni?
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej. U mnie tez od 2 do 6 a cykle roznie miedzy 28 a 32.
młoda1994
Ja nie biorę clo. Możliwe że owulka się szykuje jak odczuwasz jajniki. Przy 30 dniowych niby owulka ma być 16 dc ale to nie ma reguły. Mi tak moja apka pokazała. Ale ja mam nie regularne miesiączki. U mnie to jest czasami że @ przychodzi na 30dc czasami na 31dc A czasami na 34dc dzisiaj mam 35dc i @ Nie widać.30 dniowe i brałam clo 2-6 dc. A jak u was z dawkowaniem i w którym dniu cyklu?
zuza9292
Ja też zaczęłam od razu od clo 2x1 wczoraj beta w 26dc wyszła mi 74,06. Idę jutro sprawdzić przyrost.
Udalo nam się az w 5 cyklu jak lekarz podwyzszyl dawke 2x1. Teraz zaczęliśmy starania ale juz inny lekarz słysząc o historii z poprzednich starań w sumie bez żadnych badań kazal mi brać od razu 2x1 i troche sie martwię czy to przypadkiem nie za mocna dawka jak na pierwszy cykl. Straszne uderzenia gorąca mam i czuje, ze cos tam sie dzieje w jajnikach. Dzis 14dc
O jeeejjj!!! Ale super wiadomość! Bolały jajniki w okresie okoloowulacyinym? Ktory to cykl starań? Ja juz sie ciesze razem z TobąJa też zaczęłam od razu od clo 2x1 wczoraj beta w 26dc wyszła mi 74,06. Idę jutro sprawdzić przyrost.
Ooo a moze się cos tam szykuje kiedy testowanie lub beta? Dlugo sie staracie?Ja nie biorę clo. Możliwe że owulka się szykuje jak odczuwasz jajniki. Przy 30 dniowych niby owulka ma być 16 dc ale to nie ma reguły. Mi tak moja apka pokazała. Ale ja mam nie regularne miesiączki. U mnie to jest czasami że @ przychodzi na 30dc czasami na 31dc A czasami na 34dc dzisiaj mam 35dc i @ Nie widać.
zuza9292
Pierwszy cykl clo, ovitrelle i duphaston. Właśnie mało co czułam przed owulką a dopiero po zastrzyku. Wtedy to nie miałam wątpliwości, że wszystko działa . Na razie nie chciałam Wam tutaj pisać bo to wszystko takie świeże, ale jak zobaczyłam Twoją wiadomość to stwierdziłam, że muszę napisać
O jeeejjj!!! Ale super wiadomość! Bolały jajniki w okresie okoloowulacyinym? Ktory to cykl starań? Ja juz sie ciesze razem z Tobą
Ty szczesciaro!!! Robilas moze sikanca? kiedy do lekarza?? Jak sie czujesz? Opowiadaj!!Pierwszy cykl clo, ovitrelle i duphaston. Właśnie mało co czułam przed owulką a dopiero po zastrzyku. Wtedy to nie miałam wątpliwości, że wszystko działa . Na razie nie chciałam Wam tutaj pisać bo to wszystko takie świeże, ale jak zobaczyłam Twoją wiadomość to stwierdziłam, że muszę napisać
reklama
kolor nadzieji
Gratulacje!! Trzymam kciuki za fasoleczke[emoji4]Pierwszy cykl clo, ovitrelle i duphaston. Właśnie mało co czułam przed owulką a dopiero po zastrzyku. Wtedy to nie miałam wątpliwości, że wszystko działa . Na razie nie chciałam Wam tutaj pisać bo to wszystko takie świeże, ale jak zobaczyłam Twoją wiadomość to stwierdziłam, że muszę napisać