reklama
Lusia125
Fanka BB :)
No tak wiadomo dobry lekarz to skarb. Ja też chodzę prywatnie do najlepszego specjalisty w mieście i okolicy i też nie płacę mało za wizytę i do tego wszystkie badania prywatnie... Ale pieniądze nie są ważne.. Chodzę do niego od 18 roku życia i kiedyś bardzo mi pomógł... Wyniki badań które mi zlecił mam bardzo dobre a dziecka wciąż brak, może po prostu nie jest narazie czas na nas... Ela93 życzę Ci żeby nowy rok był dla was lepszy i owocny
Hej dziewczyny, jestem tu nowa, śledziłam wasze starania i sama też postanowiłam się odezwać my staramy się od 2 lat z badań u doktora wynika że nie mam owulacji. Zaczęłam pierwszy cykl z Clo i czekam na efekty, za tydzień jadę na monitorowanie czy cos sie dzieje trzymajcie kciuki
PaulinaaaP trzymamy kciuki
Ja niestety dziś dostałam okres.. Już się chyba przyzwyczaiłam.. Od trzeciego dnia zaczynam brać clo więc będę czekać. Najgorzej że mam monitoring wyznaczony na 11-12 dzień cyklu a wypada to w wigilię a niestety lekarz chociaż prywatny nie przyjmuje więc nawet nie zobaczymy czy coś rośnie
Ja niestety dziś dostałam okres.. Już się chyba przyzwyczaiłam.. Od trzeciego dnia zaczynam brać clo więc będę czekać. Najgorzej że mam monitoring wyznaczony na 11-12 dzień cyklu a wypada to w wigilię a niestety lekarz chociaż prywatny nie przyjmuje więc nawet nie zobaczymy czy coś rośnie
@sunshine_1988 a nie możesz iść na usg do kogoś innego to tylko sprawdzenie. Jeśli nie otrzymujesz zastrzyku na pęcherzyki to chyba żaden problem.
@PaulinaaaP trzymam kciuki. Ja we wtorek mam kontrolę owulacji. Skończyłam wczoraj brać clo. Mam nadzieję że będzie chociaż z 3 ładne pęcherzyki i dostanę zastrzyk.
@PaulinaaaP trzymam kciuki. Ja we wtorek mam kontrolę owulacji. Skończyłam wczoraj brać clo. Mam nadzieję że będzie chociaż z 3 ładne pęcherzyki i dostanę zastrzyk.
Ela93 sprawdziłam już trzech lekarzy prywatnie i dwóch nie pracuje a trzeci ma komplet .. Także w taki dzień wigilijny jest bardzo ciężkotrudno... Poczekam do następnego miesiąca.
reklama