reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja 3 cykle tak jak pisalam. I za trzecim sie udalo. W ogole 1 wszy cykl to mialam stracony bo sie naczytalam ze duphaston hamuje owulacje. Bralam clo i dupka od 16dnia. To kochalismy sie np. 11,12,13,15 dzien a od 16 mowie juz teraz to nie musimy (glupia bylam). Ja owulacje mam gdzies okolo 19 dnia. I wiem na miliardy % ze duphaston nie wstrzymuje owulacji. Tylko szkoda , ze sie niepotrzebnie naczytalam na jakims innym forum o wstrzymywaniu owu.

reklama
Mam pytanie do tych dziewczyn które brały już clo. Czy podszas tzw dni płodnych mialyscie straszny ból jajników? W sumie cały dół brzucha. Nigdy takiego bólu nie czułam. Funkcjonuje normalnie ale boli momentami strasznie....

@Lusia125 Za pierwszym razem tak miałam nie bój się to nic poważnego. Jajniki daja znać że zaczynają pracować. A oprócz stymulacja przez clo pęcherzyki rosną i same pękają?

Nie jest aż taki straszny. Trzymam kciuki aby ci się udało. A już zaczynam na nowo starania i zobaczynynjak wyjdą grudniowe Przytulanki

No dla mnie straszny... Nawet ciężko było w przytulaniu .. Ale nie mogłam sobie odpuścić dnia bez heh. Ela93 również za ciebie trzymam kciuki może na święta bd miały super prezent:)

reklama
Do góry