reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Gratulacje!! Pisz nam tu szybko jak się udało: ile cykli, ile z clo, kiedy serduszkowanie i każdy inny szczegół poprosimy [emoji28][emoji16]
Z clo 2 cykl, ale dop w tym bralam od 20-25dc duphaston. Poza tym bralam ovulomed max, cyclodynon, i od 5dc-19dc czyli do owu olej z wiesiolka 3tys jednostek. Jestem mega szczesliwa moj maz tez [emoji173] teraz oby wszystko bylo dobrze! (Poza tym euthyrox 5dni 50mg 2 dni 25mg, i 3x w tygodniu jodid 100 na niedoczynnosc) ciekawa jestem ile teraz wyniesie tsh... czekam te kilka dni i pykam do lekarza oby bylo wszystko ok [emoji173] bede zdawac relacje na bieżąco. A trzymam kciuki za Was wszystkie!

reklama
Z clo 2 cykl, ale dop w tym bralam od 20-25dc duphaston. Poza tym bralam ovulomed max, cyclodynon, i od 5dc-19dc czyli do owu olej z wiesiolka 3tys jednostek. Jestem mega szczesliwa moj maz tez [emoji173] teraz oby wszystko bylo dobrze! (Poza tym euthyrox 5dni 50mg 2 dni 25mg, i 3x w tygodniu jodid 100 na niedoczynnosc) ciekawa jestem ile teraz wyniesie tsh... czekam te kilka dni i pykam do lekarza oby bylo wszystko ok [emoji173] bede zdawac relacje na bieżąco. A trzymam kciuki za Was wszystkie!

Gratki jeszcze raz !!! My następne w kolejce [emoji12]

Dziewczyny znacie moja opinie na temat testow które 4obi się za szybko dziś mam 28dc... Przy cyklach okolo 30 dni. Wczoraj zrobiłam bo jechałam do tego lekarza i dziwnie ciągną mnie jajniki pierwszy test z wczoraj o słabej czułości a drugi z dzisiaj o dobrej czułości

Załączniki

• IMG_20190411_200006.jpg
    IMG_20190411_200006.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 120
  • IMG_20190412_063043.jpg
    IMG_20190412_063043.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 113
Dziewczyny znacie moja opinie na temat testow które 4obi się za szybko dziś mam 28dc... Przy cyklach okolo 30 dni. Wczoraj zrobiłam bo jechałam do tego lekarza i dziwnie ciągną mnie jajniki pierwszy test z wczoraj o słabej czułości a drugi z dzisiaj o dobrej czułości
Moim zdaniem ewidentnie ciaza :)

reklama
Widać wyraźnie [emoji7]

Do góry