reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja mam cykle ok 33 dni, niby kazała mi przyjść między 11 a 15 dc ale nie miałam czasu ....zobaczymy. W sumie to jakoś staram się nie myśleć ze za pierwszym razem przy CLO się uda by nie robić sobie nadziei....

reklama
Jestem po 3 monitoringu. Clo zadziałało ok. Owulacja była a pęcherzyk miał 26 a nie ponad 30 mm. Endometrium urosło :) teraz czeka mnie długie 2 tygodnie

Pięknie [emoji4] to my razem będziemy czekać [emoji6] ja jeszcze działam bo owu ma być podbno dzisiaj i do soboty włącznie mamy działać.
Jestem po 3 monitoringu. Clo zadziałało ok. Owulacja była a pęcherzyk miał 26 a nie ponad 30 mm. Endometrium urosło :) teraz czeka mnie długie 2 tygodnie

Pięknie [emoji4] to my razem będziemy czekać [emoji6] ja jeszcze działam bo owu ma być podbno dzisiaj i do soboty włącznie mamy działać.

My tez działamy od początku po @ i teraz do końca tygodnia jest plan. Dziś odwaliłam numer bo użyłam ten żel concieve plus bo nie mam płodnego śluzu, a mój mąż jest uczulony [emoji28]
Nic mu nie powiedziałam i mam nadzieje ze mnie nie ukatrupi [emoji16]

O jej no niezle ;) kurcze tez masz taka susze po clo? Mi w końcu sie troche sluzu pojawiło ale duuuuzo mniej. Mnie po tym wczorajszym zastrzyku teraz zaczelo popołudniu napierdzielac w jajniku [emoji85] ale to pewnie dobry znak [emoji16]
My tez działamy od początku po @ i teraz do końca tygodnia jest plan. Dziś odwaliłam numer bo użyłam ten żel concieve plus bo nie mam płodnego śluzu, a mój mąż jest uczulony [emoji28]
Nic mu nie powiedziałam i mam nadzieje ze mnie nie ukatrupi [emoji16]

O jej no niezle [emoji6] kurcze tez masz taka susze po clo? Mi w końcu sie troche sluzu pojawiło ale duuuuzo mniej. Mnie po tym wczorajszym zastrzyku teraz zaczelo popołudniu napierdzielac w jajniku [emoji85] ale to pewnie dobry znak [emoji16]

Bardzo dobry znak!! Czyli pękło jajko [emoji4]
Mnie dziś od rana bardzo bolał lewy jajnik i środek macicy. Z reszta czuje w dole cały czas ból i bolało podczas serduszkowania.
Zuza lecimy równo w tym cyklu!! Oby to był szczęśliwy dla nas obu miesiąc!!

Ps. Czytałam na innym forum ze @Amur w ciąży!! Zrobiła betę i ma piękny wynik

Ostatnia edycja:
O jaaa ale super!!!! :)
Obyśmy my za 2 tygodnie razem świętowały [emoji7][emoji7][emoji7]
Bardzo dobry znak!! Czyli pękło jajko [emoji4]
Mnie dziś od rana bardzo bolał lewy jajnik i środek macicy. Z reszta czuje w dole cały czas ból i bolało podczas serduszkowania.
Zuza lecimy równo w tym cyklu!! Oby to był szczęśliwy dla nas obu miesiąc!!

Ps. Czytałam na innym forum ze @Amur w ciąży!! Zrobiła betę i ma piękny wynik

reklama
Do góry