reklama
MamaZblizną
Fanka BB :)
Właśnie? Amur co taka cisza?@Amur jak tam u Ciebie sytuacja? Robiłaś może kolejny test?
zuza9292
Pięknie [emoji4] to my razem będziemy czekać [emoji6] ja jeszcze działam bo owu ma być podbno dzisiaj i do soboty włącznie mamy działać.
Jestem po 3 monitoringu. Clo zadziałało ok. Owulacja była a pęcherzyk miał 26 a nie ponad 30 mm. Endometrium urosło teraz czeka mnie długie 2 tygodnie
Joanulka
Pięknie [emoji4] to my razem będziemy czekać [emoji6] ja jeszcze działam bo owu ma być podbno dzisiaj i do soboty włącznie mamy działać.
My tez działamy od początku po @ i teraz do końca tygodnia jest plan. Dziś odwaliłam numer bo użyłam ten żel concieve plus bo nie mam płodnego śluzu, a mój mąż jest uczulony [emoji28]
Nic mu nie powiedziałam i mam nadzieje ze mnie nie ukatrupi [emoji16]
zuza9292
O jej no niezle kurcze tez masz taka susze po clo? Mi w końcu sie troche sluzu pojawiło ale duuuuzo mniej. Mnie po tym wczorajszym zastrzyku teraz zaczelo popołudniu napierdzielac w jajniku [emoji85] ale to pewnie dobry znak [emoji16]
My tez działamy od początku po @ i teraz do końca tygodnia jest plan. Dziś odwaliłam numer bo użyłam ten żel concieve plus bo nie mam płodnego śluzu, a mój mąż jest uczulony [emoji28]
Nic mu nie powiedziałam i mam nadzieje ze mnie nie ukatrupi [emoji16]
Joanulka
O jej no niezle [emoji6] kurcze tez masz taka susze po clo? Mi w końcu sie troche sluzu pojawiło ale duuuuzo mniej. Mnie po tym wczorajszym zastrzyku teraz zaczelo popołudniu napierdzielac w jajniku [emoji85] ale to pewnie dobry znak [emoji16]
Bardzo dobry znak!! Czyli pękło jajko [emoji4]
Mnie dziś od rana bardzo bolał lewy jajnik i środek macicy. Z reszta czuje w dole cały czas ból i bolało podczas serduszkowania.
Zuza lecimy równo w tym cyklu!! Oby to był szczęśliwy dla nas obu miesiąc!!
Ps. Czytałam na innym forum ze @Amur w ciąży!! Zrobiła betę i ma piękny wynik
Ostatnia edycja:
zuza9292
O jaaa ale super!!!!
Obyśmy my za 2 tygodnie razem świętowały [emoji7][emoji7][emoji7]
Obyśmy my za 2 tygodnie razem świętowały [emoji7][emoji7][emoji7]
Bardzo dobry znak!! Czyli pękło jajko [emoji4]
Mnie dziś od rana bardzo bolał lewy jajnik i środek macicy. Z reszta czuje w dole cały czas ból i bolało podczas serduszkowania.
Zuza lecimy równo w tym cyklu!! Oby to był szczęśliwy dla nas obu miesiąc!!
Ps. Czytałam na innym forum ze @Amur w ciąży!! Zrobiła betę i ma piękny wynik
reklama
zuza9292
O kurcze :/ i kiedy idziesz?3mam kciuki za Was ja niestety nie wiem co się u mnie dzieje bo mnie dziś dr nie przyjęła ....