reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja mam cykle ok 33 dni, niby kazała mi przyjść między 11 a 15 dc ale nie miałam czasu ....zobaczymy. W sumie to jakoś staram się nie myśleć ze za pierwszym razem przy CLO się uda by nie robić sobie nadziei....

reklama
Jestem po 3 monitoringu. Clo zadziałało ok. Owulacja była a pęcherzyk miał 26 a nie ponad 30 mm. Endometrium urosło :) teraz czeka mnie długie 2 tygodnie

Pięknie [emoji4] to my razem będziemy czekać [emoji6] ja jeszcze działam bo owu ma być podbno dzisiaj i do soboty włącznie mamy działać.
Jestem po 3 monitoringu. Clo zadziałało ok. Owulacja była a pęcherzyk miał 26 a nie ponad 30 mm. Endometrium urosło :) teraz czeka mnie długie 2 tygodnie

Pięknie [emoji4] to my razem będziemy czekać [emoji6] ja jeszcze działam bo owu ma być podbno dzisiaj i do soboty włącznie mamy działać.

My tez działamy od początku po @ i teraz do końca tygodnia jest plan. Dziś odwaliłam numer bo użyłam ten żel concieve plus bo nie mam płodnego śluzu, a mój mąż jest uczulony [emoji28]
Nic mu nie powiedziałam i mam nadzieje ze mnie nie ukatrupi [emoji16]

O jej no niezle ;) kurcze tez masz taka susze po clo? Mi w końcu sie troche sluzu pojawiło ale duuuuzo mniej. Mnie po tym wczorajszym zastrzyku teraz zaczelo popołudniu napierdzielac w jajniku [emoji85] ale to pewnie dobry znak [emoji16]
My tez działamy od początku po @ i teraz do końca tygodnia jest plan. Dziś odwaliłam numer bo użyłam ten żel concieve plus bo nie mam płodnego śluzu, a mój mąż jest uczulony [emoji28]
Nic mu nie powiedziałam i mam nadzieje ze mnie nie ukatrupi [emoji16]

O jej no niezle [emoji6] kurcze tez masz taka susze po clo? Mi w końcu sie troche sluzu pojawiło ale duuuuzo mniej. Mnie po tym wczorajszym zastrzyku teraz zaczelo popołudniu napierdzielac w jajniku [emoji85] ale to pewnie dobry znak [emoji16]

Bardzo dobry znak!! Czyli pękło jajko [emoji4]
Mnie dziś od rana bardzo bolał lewy jajnik i środek macicy. Z reszta czuje w dole cały czas ból i bolało podczas serduszkowania.
Zuza lecimy równo w tym cyklu!! Oby to był szczęśliwy dla nas obu miesiąc!!

Ps. Czytałam na innym forum ze @Amur w ciąży!! Zrobiła betę i ma piękny wynik

Ostatnia edycja:
O jaaa ale super!!!! :)
Obyśmy my za 2 tygodnie razem świętowały [emoji7][emoji7][emoji7]
Bardzo dobry znak!! Czyli pękło jajko [emoji4]
Mnie dziś od rana bardzo bolał lewy jajnik i środek macicy. Z reszta czuje w dole cały czas ból i bolało podczas serduszkowania.
Zuza lecimy równo w tym cyklu!! Oby to był szczęśliwy dla nas obu miesiąc!!

Ps. Czytałam na innym forum ze @Amur w ciąży!! Zrobiła betę i ma piękny wynik

reklama
Do góry