reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny a jak wy bierzecie clo? Na czczo? Po sniadaniu czy moze calkiem wieczorem? Ja mam od dzisiaj 2x1 i pierwsza wzielam na czczo
Obojętnie. Jak czujesz się dobrze możesz brać rano. Ja brałam wieczorem bałam się że bd mnie po nich mdlic. A w 3 cyklu jak musiałam brać 2 tabletki to brałam dwie od razu nie dzieliła na pory dnia

No wszystko idzie w górę... Jak ja idę do apteki to też zawsze majątek zostawiam i jak mam zlecenie badań od ginekologa heh. Nie dziekuje. Trzymam kciuki za ciebie a maz teraz przyjeżdża?
Tak będzie 18 kwietnia już w domu i zostaje do 28 kwietnia więc mamy czas na działania. Jeśli nic nie wyjdzie to spróbujemy w lipcu bo akurat wypadają mi na początku lipca dni płodne i mam urlop więc zobaczymy co przyniesie czas.
Kiedyś chyba wspominałam że jak odpuścisz i aż tak nie będziesz myślała to się uda.

Tak będzie 18 kwietnia już w domu i zostaje do 28 kwietnia więc mamy czas na działania. Jeśli nic nie wyjdzie to spróbujemy w lipcu bo akurat wypadają mi na początku lipca dni płodne i mam urlop więc zobaczymy co przyniesie czas.
Kiedyś chyba wspominałam że jak odpuścisz i aż tak nie będziesz myślała to się uda.
Tak masz rację. Póki co czekam do jutra z testowaniem. I masz rację odpuscilismy ten i zeszły cykl mamy naszego broja w domu i na nim skupiamy każda wolna chwile może to pomogło... Okaże się

To działajcie trzymam za was kciuki :)

A jak się czujesz? Boli coś?
Jajniki ciągną, piersi nabrzmiale i mega bolą no i kręgosłup boli ale to mi się przed okresem zdarzało...więc zobaczymy... U mnie z objawami ciężko wyczuć czy to ciąża... Wyczulony zapach mam od zawsze... Mdłości też mi się często zdarzają jak coś źle zjem albo po lekach więc wolę się nie nakręcac póki co

reklama
Jajniki ciągną, piersi nabrzmiale i mega bolą no i kręgosłup boli ale to mi się przed okresem zdarzało...więc zobaczymy... U mnie z objawami ciężko wyczuć czy to ciąża... Wyczulony zapach mam od zawsze... Mdłości też mi się często zdarzają jak coś źle zjem albo po lekach więc wolę się nie nakręcac póki co
Ja uważam, że to ciąża, ale masz racje.. nie nastawiaj się. To 1 czy 2 cykl z Clo?

Do góry