reklama
Robilam pink test strumieniowy i mi wyszedl czysty jak łza, takze ja juz bym na Twoim miejscu pocichu sie cieszylaBędę testować w weekend jeszcze jak nic się nie zmieni to w poniedziałek krew. Oby @ nie przyszła....
Joanulka
Fanka BB :)
Dziewczyny znacie moja opinie na temat testow które 4obi się za szybko dziś mam 28dc... Przy cyklach okolo 30 dni. Wczoraj zrobiłam bo jechałam do tego lekarza i dziwnie ciągną mnie jajniki pierwszy test z wczoraj o słabej czułości a drugi z dzisiaj o dobrej czułości
Gratulacje!!! Wysyp pozytywnych testów mamy [emoji16][emoji177]
Poprosimy o raport co i jak to się udało [emoji8]
Lusia125
Heh ja jeszcze pewności nie mam... Jestem zrazona do testów... Ale jutro jak zrobię ten super czuły chyba bd już jasne... Heh ja clo już 2 cykl nie brałam... Jedyne co to lekarza zmieniłam może on potrafi zdziałać cuda...Gratulacje!!! Wysyp pozytywnych testów mamy [emoji16][emoji177]
Poprosimy o raport co i jak to się udało [emoji8]
Lusia125
Też mam nadzieję że tym razem będą dobreLUSIA czekamy na potwierdzenie wspaniałych wiadomości !!!
@Lusia125 trzymam mocno kciuki aby ciąża była.
Ja jestem po wizycie. Owulacja była bo na jajnikach brak pęcherzyków. Macica jest czysta. Jutro powinna przyjść @ i zaczynam brać clarzole.
Zdrożaly tabletki w tamtym roku w czerwcu jak kupowałam zapłaciłam ok 30 zl lub 40 zl za 30 tabletek A teraz 62 zl .
Ja jestem po wizycie. Owulacja była bo na jajnikach brak pęcherzyków. Macica jest czysta. Jutro powinna przyjść @ i zaczynam brać clarzole.
Zdrożaly tabletki w tamtym roku w czerwcu jak kupowałam zapłaciłam ok 30 zl lub 40 zl za 30 tabletek A teraz 62 zl .
Lusia125
No wszystko idzie w górę... Jak ja idę do apteki to też zawsze majątek zostawiam i jak mam zlecenie badań od ginekologa heh. Nie dziekuje. Trzymam kciuki za ciebie a maz teraz przyjeżdża?@Lusia125 trzymam mocno kciuki aby ciąża była.
reklama