reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny znacie moja opinie na temat testow które 4obi się za szybko dziś mam 28dc... Przy cyklach okolo 30 dni. Wczoraj zrobiłam bo jechałam do tego lekarza i dziwnie ciągną mnie jajniki pierwszy test z wczoraj o słabej czułości a drugi z dzisiaj o dobrej czułości

Gratulacje!!! Wysyp pozytywnych testów mamy [emoji16][emoji177]
Poprosimy o raport co i jak to się udało [emoji8]

Gratulacje!!! Wysyp pozytywnych testów mamy [emoji16][emoji177]
Poprosimy o raport co i jak to się udało [emoji8]
Heh ja jeszcze pewności nie mam... Jestem zrazona do testów... Ale jutro jak zrobię ten super czuły chyba bd już jasne... Heh ja clo już 2 cykl nie brałam... Jedyne co to lekarza zmieniłam może on potrafi zdziałać cuda...

@Lusia125 trzymam mocno kciuki aby ciąża była.
Ja jestem po wizycie. Owulacja była bo na jajnikach brak pęcherzyków. Macica jest czysta. Jutro powinna przyjść @ i zaczynam brać clarzole.
Zdrożaly tabletki w tamtym roku w czerwcu jak kupowałam zapłaciłam ok 30 zl lub 40 zl za 30 tabletek A teraz 62 zl .

@Lusia125 trzymam mocno kciuki aby ciąża była.
Ja jestem po wizycie. Owulacja była bo na jajnikach brak pęcherzyków. Macica jest czysta. Jutro powinna przyjść @ i zaczynam brać clarzole.
Zdrożaly tabletki w tamtym roku w czerwcu jak kupowałam zapłaciłam ok 30 zl lub 40 zl za 30 tabletek A teraz 62 zl .
No wszystko idzie w górę... Jak ja idę do apteki to też zawsze majątek zostawiam i jak mam zlecenie badań od ginekologa heh. Nie dziekuje. Trzymam kciuki za ciebie a maz teraz przyjeżdża?

reklama
Do góry