reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Właśnie? Amur co taka cisza?
Taaadaa
Screenshot_20190411-162609_Diagplus.jpeg

reklama
A przecxuwalas coś, jakieś inne samopoczucie? Czy okres się spoznial i zrobiłaś badania?
Wczoraj mialam termin @, dzis zrobilam bete, nie liczylam ze sie uda, brzuch boli ale dziwne byly bole pachwin mniej wiecej od poniedzialku okolo 17 jak skonczylam prace a w niedz. Dzien wczesniej sikacz byl neg. To moja pierwsza pozyt. Beta [emoji4]

Wczoraj mialam termin @, dzis zrobilam bete, nie liczylam ze sie uda, brzuch boli ale dziwne byly bole pachwin mniej wiecej od poniedzialku okolo 17 jak skonczylam prace a w niedz. Dzien wczesniej sikacz byl neg. To moja pierwsza pozyt. Beta [emoji4]
To super cieszę się razem z Tobą. Ja czekam na okres jakoś w weekend powinien przyjść i pewnie przyjdzie.

Gratuluje! Masz bóle przypominające te na okres?

reklama
Gratuluje! Masz bóle przypominające te na okres?
Nie, raczej takie raz boli raz nie, ale to bardziej uczucie ciągnięcia. Inne niż na @. Nie mam tez pryszczy jak zawsze, i te bole pachwin. Byly bardzo nie komfortowe i pierwszy raz takie cos mialam. W sob ide zrobic drugi raz bete i pozniej w piatek jak sie uda przed swietami do lekarza [emoji4]

Do góry