reklama
Nesbitt33
Fanka BB :)
A który masz dc?
Trzymam kciuki, tym razem ba pewno wszystko będzie ok.
A ja dalej nie wiem co z tą moją owulacja. W poniedziałek test pokazał kreskę testową delikatnie dumna, wtorek raptem cień kreski, środa to już całkiem cień cienia a dziś kreska testową prawie tak samo ciemna jak kontrolna chociaż wg mnie nie jest jeszcze rownie ciemna. A jak wy myślicie? Ciekawe czy faktycznie ta owulacja się zbliża. Nie miałam póki ci żadnych objawów owulacji, jedynie wczoraj trochę brzuch delikatnie przez chwilę bolal ale to raczej orzypisywalam wzdeciom.
Mecenasowa27
Ok zaraz spróbuje, chociaż też nirnwiem czy zdjeicę nie jest za duże ale to i tak by pokazał ziemniaki komunikat.
14dc a cykle mam 28dniowe
14dc a cykle mam 28dniowe
Mecenasowa27
Usunęłam i zainstalowałam aplikację ponownie ale dalej jest to samo.
Właśnie zaczęło się klucie w jajnikach więc może coś tam się dzieje no nic.. trzeba czekać i ciekawa jestem jak wyjdzie jutro test
Właśnie zaczęło się klucie w jajnikach więc może coś tam się dzieje no nic.. trzeba czekać i ciekawa jestem jak wyjdzie jutro test
Nesbitt33
Też jutro zamierzam Robić test, dzisiaj kreska lekko jaśniejsza od kontrolnej a wydaje mi się że owulacja już za mną.. Aplikacje pokazują że mam mieć w sobotę ale patrząc po śluzie to jak było mega duzo tak teraz sucho
Usunęłam i zainstalowałam aplikację ponownie ale dalej jest to samo.
Właśnie zaczęło się klucie w jajnikach więc może coś tam się dzieje [emoji846] no nic.. trzeba czekać i ciekawa jestem jak wyjdzie jutro test
Mecenasowa27
a wcześniej robiłaś testy ? Ja żadnego śluzu nie zaobserwowalam przynajmniej tak mi się wydaje że to co widziałam tonpoprostu były pozostałości po spernie, no ale w sumie owulacja teoretycznie jeszcze przede mną. W aplikację mało wierzę chociaż ta pokazuje mi że właśnie dziś zaczęła się owulacja, no ale zobaczymy dalej co testy pokazywać będąTeż jutro zamierzam Robić test, dzisiaj kreska lekko jaśniejsza od kontrolnej a wydaje mi się że owulacja już za mną.. Aplikacje pokazują że mam mieć w sobotę ale patrząc po śluzie to jak było mega duzo tak teraz sucho
Nesbitt33
Nie robiłam, to mój pierwszy cykl starań i zrobiłam z ciekawości bo ostatnie przytulanie było we wtorek a podobno owu ma być w sobotę i cały czas liczę że owu zaczęła się wcześniej i jakoś to plemniki przetrwaja i dotrą gdzie trzeba [emoji28]
a wcześniej robiłaś testy ? Ja żadnego śluzu nie zaobserwowalam przynajmniej tak mi się wydaje że to co widziałam tonpoprostu były pozostałości po spernie, no ale w sumie owulacja teoretycznie jeszcze przede mną. W aplikację mało wierzę chociaż ta pokazuje mi że właśnie dziś zaczęła się owulacja, no ale zobaczymy dalej co testy pokazywać będą
Mecenasowa27
No to chyba w końcu mam pozytywny test, czyli owulacja powinna być w ciągu 24-36h wg instrukcji więc trzeba dziś męża wykorzystać i mam nadzieję że ta owulacja będzie i będzie owocna w dziewczynkę
Martii89
Trzymam kciukiNo to chyba w końcu mam pozytywny test, czyli owulacja powinna być w ciągu 24-36h wg instrukcji więc trzeba dziś męża wykorzystać i mam nadzieję że ta owulacja będzie i będzie owocna w dziewczynkę
reklama
Mecenasowa27
dziekuej. Chciałam zdjęcie wstawić ale oczywiście nie wiem co jest i nie mogłam.Trzymam kciuki
Myślicie że jeśli dziś test wyszedł pozytywny i dziś będzie stosunek to ile dni odczekac do następnego stosunku żeby była dziewczynka