reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, początki

My startujemy ze staraniami od września .. miesiąc temu poroniłam 🤷🏻‍♀️ Czekam na okres i po okresie działamy ...
teraz w asyście leków mam nadzieje , ze się wszystko uda!

reklama
Nie mam pojęcia, ale wiem że plemniki z żeńskim chromosomem są bardziej wytrzymałe a z męskim szybsze [emoji16] ale to i tak nadal loteria [emoji12]
dziekuej. Chciałam zdjęcie wstawić ale oczywiście nie wiem co jest i nie mogłam.

Myślicie że jeśli dziś test wyszedł pozytywny i dziś będzie stosunek to ile dni odczekac do następnego stosunku żeby była dziewczynka [emoji28]

My startujemy ze staraniami od września .. miesiąc temu poroniłam 🤷🏻‍♀️ Czekam na okres i po okresie działamy ...
teraz w asyście leków mam nadzieje , ze się wszystko uda!
trzymam kciuki, tym razem musi być wszystko ok
Nie mam pojęcia, ale wiem że plemniki z żeńskim chromosomem są bardziej wytrzymałe a z męskim szybsze [emoji16] ale to i tak nadal loteria [emoji12]

Tyle i ja właśnie wiem z teorii chociaż szansa na skuteczność tej metody planowania płci jest 50/50 Ale myślę że ten cykl może tak spróbujemy upolowac dziewczynkę o ile w ogóle uda się zająć w ciążę i ta owu faktycznie wystapi bo nie czuje sie póki co na owu.
Chociaż tak na prawdę płeć jest najmniej ważna, najważniejsze aby zająć w ciążę i wszystko było dobrze a dzidziuś zdrowy ✊✊✊🙏🙏🙏

A sprawdzalas płeć z chińskim kalendarzem? [emoji16] Oczywiście dla zabawy i z czystej ciekawości, nie mówię żeby jakoś bardzo w to wierzyć [emoji6]
trzymam kciuki, tym razem musi być wszystko ok

Tyle i ja właśnie wiem z teorii chociaż szansa na skuteczność tej metody planowania płci jest 50/50 Ale myślę że ten cykl może tak spróbujemy upolowac dziewczynkę o ile w ogóle uda się zająć w ciążę i ta owu faktycznie wystapi bo nie czuje sie póki co na owu.
Chociaż tak na prawdę płeć jest najmniej ważna, najważniejsze aby zająć w ciążę i wszystko było dobrze a dzidziuś zdrowy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji120][emoji120][emoji120]

Mi się sprawdziło, ale jestem ciekawa czy i tym razem się sprawdzi i będzie chłopiec [emoji848]
a z jakiego korzystałas? Ja będąc w pierwszej ciąży korzystałam z takiej tabelki i teraz z ciekawości też to sprawdziłam i w sumie każda tabelka inaczej pokazuje. Weszłam też teraz z ciekawości na stronę mamo to ja i tam wyliczalo na podstawie mniej więcej daty zapłodnienia i daty urodzenia mojej to wyszło że powinnam mieć chłopca więc tu by się zgadzało. Z ciekawości też sprawdziłam jakby teraz została zapłodnienia to też niby powinien być chłopiec 😅

Z tej tabletki mi się sprawdziło [emoji16] weszłam na to co pisałaś na mamo to ja i Tez się sprawdza, pierwsza dziewczynka a jeśli do stycznia uda mi się zajść to chłopiec [emoji12]
a z jakiego korzystałas? Ja będąc w pierwszej ciąży korzystałam z takiej tabelki i teraz z ciekawości też to sprawdziłam i w sumie każda tabelka inaczej pokazuje. Weszłam też teraz z ciekawości na stronę mamo to ja i tam wyliczalo na podstawie mniej więcej daty zapłodnienia i daty urodzenia mojej to wyszło że powinnam mieć chłopca więc tu by się zgadzało. Z ciekawości też sprawdziłam jakby teraz została zapłodnienia to też niby powinien być chłopiec [emoji28]
Screenshot_20200904_214533_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry