reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

My startujemy ze staraniami od września .. miesiąc temu poroniłam 🤷🏻‍♀️ Czekam na okres i po okresie działamy ...
teraz w asyście leków mam nadzieje , ze się wszystko uda!

reklama
Nie mam pojęcia, ale wiem że plemniki z żeńskim chromosomem są bardziej wytrzymałe a z męskim szybsze [emoji16] ale to i tak nadal loteria [emoji12]
dziekuej. Chciałam zdjęcie wstawić ale oczywiście nie wiem co jest i nie mogłam.

Myślicie że jeśli dziś test wyszedł pozytywny i dziś będzie stosunek to ile dni odczekac do następnego stosunku żeby była dziewczynka [emoji28]

My startujemy ze staraniami od września .. miesiąc temu poroniłam 🤷🏻‍♀️ Czekam na okres i po okresie działamy ...
teraz w asyście leków mam nadzieje , ze się wszystko uda!
trzymam kciuki, tym razem musi być wszystko ok
Nie mam pojęcia, ale wiem że plemniki z żeńskim chromosomem są bardziej wytrzymałe a z męskim szybsze [emoji16] ale to i tak nadal loteria [emoji12]

Tyle i ja właśnie wiem z teorii chociaż szansa na skuteczność tej metody planowania płci jest 50/50 Ale myślę że ten cykl może tak spróbujemy upolowac dziewczynkę o ile w ogóle uda się zająć w ciążę i ta owu faktycznie wystapi bo nie czuje sie póki co na owu.
Chociaż tak na prawdę płeć jest najmniej ważna, najważniejsze aby zająć w ciążę i wszystko było dobrze a dzidziuś zdrowy ✊✊✊🙏🙏🙏

A sprawdzalas płeć z chińskim kalendarzem? [emoji16] Oczywiście dla zabawy i z czystej ciekawości, nie mówię żeby jakoś bardzo w to wierzyć [emoji6]
trzymam kciuki, tym razem musi być wszystko ok

Tyle i ja właśnie wiem z teorii chociaż szansa na skuteczność tej metody planowania płci jest 50/50 Ale myślę że ten cykl może tak spróbujemy upolowac dziewczynkę o ile w ogóle uda się zająć w ciążę i ta owu faktycznie wystapi bo nie czuje sie póki co na owu.
Chociaż tak na prawdę płeć jest najmniej ważna, najważniejsze aby zająć w ciążę i wszystko było dobrze a dzidziuś zdrowy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji120][emoji120][emoji120]

Mi się sprawdziło, ale jestem ciekawa czy i tym razem się sprawdzi i będzie chłopiec [emoji848]
a z jakiego korzystałas? Ja będąc w pierwszej ciąży korzystałam z takiej tabelki i teraz z ciekawości też to sprawdziłam i w sumie każda tabelka inaczej pokazuje. Weszłam też teraz z ciekawości na stronę mamo to ja i tam wyliczalo na podstawie mniej więcej daty zapłodnienia i daty urodzenia mojej to wyszło że powinnam mieć chłopca więc tu by się zgadzało. Z ciekawości też sprawdziłam jakby teraz została zapłodnienia to też niby powinien być chłopiec 😅

Z tej tabletki mi się sprawdziło [emoji16] weszłam na to co pisałaś na mamo to ja i Tez się sprawdza, pierwsza dziewczynka a jeśli do stycznia uda mi się zajść to chłopiec [emoji12]
a z jakiego korzystałas? Ja będąc w pierwszej ciąży korzystałam z takiej tabelki i teraz z ciekawości też to sprawdziłam i w sumie każda tabelka inaczej pokazuje. Weszłam też teraz z ciekawości na stronę mamo to ja i tam wyliczalo na podstawie mniej więcej daty zapłodnienia i daty urodzenia mojej to wyszło że powinnam mieć chłopca więc tu by się zgadzało. Z ciekawości też sprawdziłam jakby teraz została zapłodnienia to też niby powinien być chłopiec [emoji28]
Screenshot_20200904_214533_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry