reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

Bezowulacyjny albo może coś się przesunęło i dopiero będzie? Ja testowałabym dalej
Hej dziewczyny. Witam się w waszym wątku. Jestem tu nowa i mam nadzieję że na długo tu nie zagoszcze. Pod koniec lipca miałam ostatnie krwawienie z odstawienia-przez ostatnie 2 lata bez przerwy brałam tabletki antykoncepcyjne. 21 sierpnia miałam normalny okres i staramy się dalej. W pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek robiłam testy owulacyjne i wydaje mi się że miałam owulacje, od wczoraj ponownie robię testy i wczoraj jedna kreska była delikatnie widoczna a dziś już brak kreski chociaż wg kalendarzyk właśnie powinnam mieć niedługo owulacje :( także ten cykl chyba jest bezowukacyjny.

reklama
Ja już nie wiem co myśleć, dziś 29dc po tej becie 24dc nie robiłam sobie nadziei w ogóle.
Od soboty czyli 25dc dziwne rzeczy się u mnie działy, do krwawień z nosa, dziąseł, lekkiego kataru i bólu piersi doszła zgaga, metaliczny smak w ustach okropne bóle głowy, mdłości prawie do wymiotow.
Dziś zrobiłam test-negatywny, @ ani widu ani slychu
Od wczoraj strasznie boli mnie dol brzucha.
Dodam ze ten cykl był stymulowany CLO później dupek 16-25 wiec @ nie powinna się spóźnić jak cos
Albo to okropny PMS albo sobie uroiłam ciąże dlatego mam objawy 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hej dziewczyny [emoji3059]
I ja chciałabym do Was dołączyć. U mnie pierwszy cykl starań, dzisiaj 13dc i jestem przed owulacja. Przytulać udało nam się ostatnio wczoraj i pewnie na tym zakończy się w tym miesiącu ze względu pracy w delegacji [emoji53] Mamy już prawie 2 letnią córeczkę na którą nie musieliśmy się długo starać dlatego mam nadzieję że i tym razem tak będzie [emoji16] trzymam za wszystkie kciuki aby w majowych mamach było nas jak najwięcej [emoji3590][emoji16]

Ja już nie wiem co myśleć, dziś 29dc po tej becie 24dc nie robiłam sobie nadziei w ogóle.
Od soboty czyli 25dc dziwne rzeczy się u mnie działy, do krwawień z nosa, dziąseł, lekkiego kataru i bólu piersi doszła zgaga, metaliczny smak w ustach okropne bóle głowy, mdłości prawie do wymiotow.
Dziś zrobiłam test-negatywny, @ ani widu ani slychu
Od wczoraj strasznie boli mnie dol brzucha.
Dodam ze ten cykl był stymulowany CLO później dupek 16-25 wiec @ nie powinna się spóźnić jak cos
Albo to okropny PMS albo sobie uroiłam ciąże dlatego mam objawy 🤦‍♀️🤦‍♀️
a kiedy powinnaś dostać @?

Hej dziewczyny [emoji3059]
I ja chciałabym do Was dołączyć. U mnie pierwszy cykl starań, dzisiaj 13dc i jestem przed owulacja. Przytulać udało nam się ostatnio wczoraj i pewnie na tym zakończy się w tym miesiącu ze względu pracy w delegacji [emoji53] Mamy już prawie 2 letnią córeczkę na którą nie musieliśmy się długo starać dlatego mam nadzieję że i tym razem tak będzie [emoji16] trzymam za wszystkie kciuki aby w majowych mamach było nas jak najwięcej [emoji3590][emoji16]
super, trzymam kciuki aby szybko się udało 🙂 ja mam synka który w maju skończył 2 latka i teraz marzy mi się córeczka. W lipcu odstawiłam tabletki, miałam pierwsze krwawienie z odstawienia, później pierwszy normalny okres o teraz niby dni płodne powinnam mieć ale coś mi się wydaje że nie mam ich 🤔 z synem w drugim cyklu nam się udało po odstawieniu tabletek ale teraz chyba będzie to trwać dłużej 😪

super, trzymam kciuki aby szybko się udało [emoji846] ja mam synka który w maju skończył 2 latka i teraz marzy mi się córeczka. W lipcu odstawiłam tabletki, miałam pierwsze krwawienie z odstawienia, później pierwszy normalny okres o teraz niby dni płodne powinnam mieć ale coś mi się wydaje że nie mam ich [emoji848] z synem w drugim cyklu nam się udało po odstawieniu tabletek ale teraz chyba będzie to trwać dłużej [emoji25]
Mi też się marzy córeczka [emoji3059] za to mąż chciałby aby to był chłopczyk. No ale co będzie to się okaże, narazie dobre 2 tygodnie w niepewności [emoji53] a Ty kiedy masz dostać @?

reklama
Do góry