reklama
Ana874
Fanka BB :)
WidaćDziewczyny ja tez zrobilam 2 testy (1 dzien spoznia mi sie okres) i widze blade kreski na testach... nie chce zbyt wczesnie cieszyc. Dajcie znac czy tez cos widzicie, bo juz sama nie wiem Zobacz załącznik 1159833Zobacz załącznik 1159836
Ana874
Robiony przed chwilą, 3 dni po terminie ❤Dziękujępierwszy test, 3 dni przed terminem @.
Jutro robię kolejny, będzie 3 dni po terminie
Załączniki
Tutaj to już porządna kreska!! Gratulacje ❤Robiony przed chwilą, 3 dni po terminie ❤
Ana874
Dziękuję ❤Tutaj to już porządna kreska!! Gratulacje ❤
Widać widaćDziewczyny ja tez zrobilam 2 testy (1 dzien spoznia mi sie okres) i widze blade kreski na testach... nie chce zbyt wczesnie cieszyc. Dajcie znac czy tez cos widzicie, bo juz sama nie wiem Zobacz załącznik 1159833Zobacz załącznik 1159836
reklama
Ja jeszcze tydzień tabletki A potem 21 powinnam dostać krwawienie z odstawienia więc obstawiam owulacje albo w pierwszym tygodniu września albo w drugimCześć dziewczyny gratulacje dla tych co się udało Ja dzisiaj w końcu po wielu dniach opóźnienia dostałam okres i zaczynamy zabawę od początku KTO razem ze mną startuje ze staraniami z nowym cyklem ?
Pozdrowienia miłego dnia )