reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

reklama
U mnie dopiero 10 dzień cyklu a już wiem że on odpada :( jestem przeziębiona, mam za wysoka prolaktyne, nie widzę śluzu płodnego, jest on ale jest przezroczysty i nie jak białko jaja, nie ciągnie się, od 3 dni czuję jakby infekcje, swędzi mnie samo "wejście", co boli też przy stosunku przez co nie potrafie czerpac z tego przyjemności i myślę o tym żeby być w ciąży :( polecacie jakieś probiotyki? Nigdy nie brałam nic od infekcji.. Chociaż może to jakieś podrażnienie, bo staramy się bardzo intensywnie i często [emoji848]
Ja na infekcje tam na dole jak miałam na wejściu to stosowalam clotrimazolum czy jakoś tak.. A co do przeziębienia to nie poradzę.. mi nigdy nic nie pomaga po prostu muszę wychorowac

Załączniki

• IMG_20200807_202250.jpg
    IMG_20200807_202250.jpg
    744,9 KB · Wyświetleń: 115
Gratuluję również ♥♥jakie sygnały miałaś ?🙂
Już kilka dni po obu czułam, że coś na rzeczy. Dziwne bóle jajników, A piersiiiiii tak bolały, ale sutki, że zero dotyku. Do tego napady apetytu, A 3 dni przed terminem zrobiło mi się słabo stojąc w kolejce w sklepie. Zrobiłam test, A tam dwie kreseczki. A jak u Ciebie?

Już kilka dni po obu czułam, że coś na rzeczy. Dziwne bóle jajników, A piersiiiiii tak bolały, ale sutki, że zero dotyku. Do tego napady apetytu, A 3 dni przed terminem zrobiło mi się słabo stojąc w kolejce w sklepie. Zrobiłam test, A tam dwie kreseczki. A jak u Ciebie?
To ja w pierwszej ciąży tak czułam jak Ty, taka intuicja że się udało. Teraz jakoś tak do końca nie byłam przekonana tym bardziej że to pierwszy cykl starań 😱ale nie miałam żadnych bóli na @, czułam że są jakieś inne bóle brzucha no i taki biały śluz ,jak @ nie przyszła to tak miałam cichą nadzieję że to dwie kreski 🙂

reklama
To ja w pierwszej ciąży tak czułam jak Ty, taka intuicja że się udało. Teraz jakoś tak do końca nie byłam przekonana tym bardziej że to pierwszy cykl starań 😱ale nie miałam żadnych bóli na @, czułam że są jakieś inne bóle brzucha no i taki biały śluz ,jak @ nie przyszła to tak miałam cichą nadzieję że to dwie kreski 🙂
To moja 3 ciąża, dwie stracone. 3 cykl starań i jakoś teraz odpuscilismy, w imieniny nawet wypilam piwko, później urlop i pyk jest😍 A moja szefowa się tak śmiała, że wrócimy we 3. 😂🙈

Do góry