Dawaj foto ❤Kochane u mnie dzisiaj na teście dwie kreski, miałam testować jutro ale nie wytrzymałam i oo udało się ♥
reklama
Dawaj foto ❤ i gratkiU mnie też wyszły 2 kreski i to 3dni przed terminem @
A cykl od początku był skreślony
Tylko wszystkie sygnały pokazywały na coś innego
I gratulacjeDawaj foto ❤
Ja na infekcje tam na dole jak miałam na wejściu to stosowalam clotrimazolum czy jakoś tak.. A co do przeziębienia to nie poradzę.. mi nigdy nic nie pomaga po prostu muszę wychorowacU mnie dopiero 10 dzień cyklu a już wiem że on odpada jestem przeziębiona, mam za wysoka prolaktyne, nie widzę śluzu płodnego, jest on ale jest przezroczysty i nie jak białko jaja, nie ciągnie się, od 3 dni czuję jakby infekcje, swędzi mnie samo "wejście", co boli też przy stosunku przez co nie potrafie czerpac z tego przyjemności i myślę o tym żeby być w ciąży polecacie jakieś probiotyki? Nigdy nie brałam nic od infekcji.. Chociaż może to jakieś podrażnienie, bo staramy się bardzo intensywnie i często [emoji848]
mama.Antosia
Fanka BB :)
Gratuluję również jakie sygnały miałaś ?I gratulacje, od tego miałam zacząć ❤
mama.Antosia
Dawaj foto ❤
Załączniki
Ana874
Już kilka dni po obu czułam, że coś na rzeczy. Dziwne bóle jajników, A piersiiiiii tak bolały, ale sutki, że zero dotyku. Do tego napady apetytu, A 3 dni przed terminem zrobiło mi się słabo stojąc w kolejce w sklepie. Zrobiłam test, A tam dwie kreseczki. A jak u Ciebie?Gratuluję również ♥♥jakie sygnały miałaś ?
Ana874
Dziękujępierwszy test, 3 dni przed terminem @.Dawaj foto ❤ i gratki
Jutro robię kolejny, będzie 3 dni po terminie
Załączniki
mama.Antosia
To ja w pierwszej ciąży tak czułam jak Ty, taka intuicja że się udało. Teraz jakoś tak do końca nie byłam przekonana tym bardziej że to pierwszy cykl starań ale nie miałam żadnych bóli na @, czułam że są jakieś inne bóle brzucha no i taki biały śluz ,jak @ nie przyszła to tak miałam cichą nadzieję że to dwie kreskiJuż kilka dni po obu czułam, że coś na rzeczy. Dziwne bóle jajników, A piersiiiiii tak bolały, ale sutki, że zero dotyku. Do tego napady apetytu, A 3 dni przed terminem zrobiło mi się słabo stojąc w kolejce w sklepie. Zrobiłam test, A tam dwie kreseczki. A jak u Ciebie?
reklama
Ana874
To moja 3 ciąża, dwie stracone. 3 cykl starań i jakoś teraz odpuscilismy, w imieniny nawet wypilam piwko, później urlop i pyk jest A moja szefowa się tak śmiała, że wrócimy we 3.To ja w pierwszej ciąży tak czułam jak Ty, taka intuicja że się udało. Teraz jakoś tak do końca nie byłam przekonana tym bardziej że to pierwszy cykl starań ale nie miałam żadnych bóli na @, czułam że są jakieś inne bóle brzucha no i taki biały śluz ,jak @ nie przyszła to tak miałam cichą nadzieję że to dwie kreski