reklama
mama.Antosia
Fanka BB :)
Hej, u nas też brak okresu i także pierwszy cykl masz jakieś objawy na okres lub na ciążę ?Cześć dziewczyny u mnie test dzisiaj rano negatywny ale okresu nadal nie ma. To dopiero nasz pierwszy cykl starań więc jeszcze się nie załamuję. A jak tam u Was ?
mama.Antosia
@ spóźnia się narazie drugi dzień ale objawów na nią brak, miałam takie bóle brzucha i czasem takie jakby skurcze w dole , testować planuje w sobotę , sama nie wiem co myślećNa ciąże to raczej żadnych objawów nie mam...bolą mnie jajniki jak na okres.
A Ty też już powinnaś dostać @ i masz negatywny test ?
Zawsze jeszcze jest nadzieja póki okresu nie ma może owulacja się przesuneła.Cześć dziewczyny u mnie test dzisiaj rano negatywny ale okresu nadal nie ma. To dopiero nasz pierwszy cykl starań więc jeszcze się nie załamuję. A jak tam u Was ?
U mnie jeszcze nic, bo jeszcze tabletki anty biorę, ostatnie opakowanie więc dopiero początkiem września zaczniemy się 'starać', bo jak to my mówimy, niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba z takim nastawieniem zaszlam w każdą ciaze - pierwsza w pierwszym cyklu, niestety poroniona, druga w trzecim cyklu i trzecia w pierwszym cyklu. A co będzie teraz to się okaże
wikoosia
HEj dzięki za odp ja też mam właśnie takie podejście niech się dzieje wola nieba aczkolwiek no zależy nam co tu dużo mówić. U mnie nadal brak okresu a test dziś też negatywny więc chyba już nadziei brak. Czekam na nowy cykl starań :-) No to powodzenia !!Zawsze jeszcze jest nadzieja póki okresu nie ma może owulacja się przesuneła.
U mnie jeszcze nic, bo jeszcze tabletki anty biorę, ostatnie opakowanie więc dopiero początkiem września zaczniemy się 'starać', bo jak to my mówimy, niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba z takim nastawieniem zaszlam w każdą ciaze - pierwsza w pierwszym cyklu, niestety poroniona, druga w trzecim cyklu i trzecia w pierwszym cyklu. A co będzie teraz to się okaże
G
guest-1713165905
Gość
U mnie dopiero 10 dzień cyklu a już wiem że on odpada jestem przeziębiona, mam za wysoka prolaktyne, nie widzę śluzu płodnego, jest on ale jest przezroczysty i nie jak białko jaja, nie ciągnie się, od 3 dni czuję jakby infekcje, swędzi mnie samo "wejście", co boli też przy stosunku przez co nie potrafie czerpac z tego przyjemności i myślę o tym żeby być w ciąży polecacie jakieś probiotyki? Nigdy nie brałam nic od infekcji.. Chociaż może to jakieś podrażnienie, bo staramy się bardzo intensywnie i często [emoji848]
mama.Antosia
Kochane u mnie dzisiaj na teście dwie kreski, miałam testować jutro ale nie wytrzymałam i oo udało się
Ana874
U mnie też wyszły 2 kreski i to 3dni przed terminem @Kochane u mnie dzisiaj na teście dwie kreski, miałam testować jutro ale nie wytrzymałam i oo udało się ♥
A cykl od początku był skreślony
Tylko wszystkie sygnały pokazywały na coś innego
reklama
Ana874
I gratulacje, od tego miałam zacząć ❤U mnie też wyszły 2 kreski i to 3dni przed terminem @
A cykl od początku był skreślony
Tylko wszystkie sygnały pokazywały na coś innego