reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, początki

Hej dziewczyny, dziś 20dc, zmieniłam gina. Obecna tak na prawdę powiedziała w 90% to samo co poprzednia ale ma inne podejscie i zajmuje się stricte leczeniem niepłodności. Zleciła szereg innych badań niż poprzednia.
Dobrze ze się wybrałam, bo przynajmniej wiem ze była owulacja. Gin zauważyła ciałko żółte i w prawym i w lewym jajniku wiec mamy szanse.
Trzymajcie mocno kciuki, proszę.
Wiem ze nie powinnam ale już się nakrecam i wyszukuje objawów 🤦‍♀️
Ale ekstra! Trzymam kciuki! Też tak mam zawsze z nakrecaniem się 😀 mi zostało 6 dni i się okaże czy się udało czy nie :)

reklama
Trzymam kciuki za Was wszystkie! [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja wczoraj pogadałam z mężem jeszcze raz i jest już okej. Czekamy do wizyty u gina i potem mamy zdecydować czy zaczynamy starania od razu (od listopada) czy jeszcze trochę poczekamy. Dobrze, że w domu są już dwa maluchy to czas leci szybciej. [emoji6][emoji16]

Cześć Dziewczyny :D To mój drugi cykl starań ale z różnych przyczyn tylko 3 razy było przytulanko - w okolicach owulacji. Więc czuje że może być kiepsko bo to byłby cud gdyby się udało trafić ;) aczkolwiek minimalna nadzieja jest wiadomo... :D testować będę dopiero za dwa tygodnie więc dam znać jak sytuacja no i powodzenia dla WAS !!!! :D

Wykonałam wczoraj jeszcze jeden później ale niestety innej firmy bo tamte mi się skończyły i wyszedł taki . Na jutro planowana owu zobaczymy po południu będę robić jeszcze test i zobaczymy czy coś wyjdzie .
No chyba że owu się przesunie, albo cykl bezowulacyjny :(Zobacz załącznik 1149752
Ja też zaczęłam przygodę z testami

13 lipca usunełam wkładkę mirena miesiąc odpoczęłam i zaczęliśmy sie starac o dzidzie więc mówię wespre sie takimi testami okres pojawil sie 2 do 8 sierpnia 11 pojawiła sie wydzielina śluzowata 14 dc test ujemny
15 do 18 dc wydzielina galaretowatą test pozytywny
19 i 20 wydzielina kremowa test pozytywny
21 wydzielina kremowa test ujemny
Wczoraj zaczęły bolec mnie piersi wiec chyba okres sie zbliża nawet nie mogę cyklu ustalic jeszcze

Ja też zaczęłam przygodę z testami

13 lipca usunełam wkładkę mirena miesiąc odpoczęłam i zaczęliśmy sie starac o dzidzie więc mówię wespre sie takimi testami okres pojawil sie 2 do 8 sierpnia 11 pojawiła sie wydzielina śluzowata 14 dc test ujemny
15 do 18 dc wydzielina galaretowatą test pozytywny
19 i 20 wydzielina kremowa test pozytywny
21 wydzielina kremowa test ujemny
Wczoraj zaczęły bolec mnie piersi wiec chyba okres sie zbliża nawet nie mogę cyklu ustalic jeszcze
Planujesz testować? Czy czekasz? U mnie @ zaczął się 01.08 więc podobnie, kolejny ma być za 5 dni

Planujesz testować? Czy czekasz? U mnie @ zaczął się 01.08 więc podobnie, kolejny ma być za 5 dni
Czy planuje testować kupiłam z czystej ciekawości zobaczyć jak to działa jestem po dwóch poronieniach i mam dwoje dzieci córka 12 lat i syn 8 ale pragniemy 3 od lipca mam wyjęta wkładkę i chyba musi sie to unormować

Czy planuje testować kupiłam z czystej ciekawości zobaczyć jak to działa jestem po dwóch poronieniach i mam dwoje dzieci córka 12 lat i syn 8 ale pragniemy 3 od lipca mam wyjęta wkładkę i chyba musi sie to unormować
Mój test też leży w szufladzie i czeka. Mam plan testować 4 dnia spodziewanej miesiączki i mam nadzieję, że mnie nie pokusi w 2 dniu bo 1 z pewnością nie zrobię

Cześć to tak jak u mnie, choć smutno mi się zrobiło gdy była 1 kreska.. [emoji26] Mój problem tkwi w tym że mam nieregularne cykle, giną mam za tydzień [emoji8]
Cześć dziewczyny u mnie test dzisiaj rano negatywny :( ale okresu nadal nie ma. To dopiero nasz pierwszy cykl starań więc jeszcze się nie załamuję. A jak tam u Was ?

reklama
Do góry