reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

Ja też za tydzień testuje [emoji16][emoji16]
Dziewczyny ja już nie mogę doczekać się testowania jak jakaś wariatka :D testy już mam kupione a tu jeszcze tydzień czekania :D oczywiście jestem dobrej myśli ale z drugiej strony boje się nakręcać żeby się nie rozczarować - tak więc ciężko zachować zdrowy rozsądek :D kto też czeka na testowanie :D ?

reklama
Trzymam kciuki żeby się nie pojawiła [emoji16] może jeszcze za wcześnie, albo sprobijnzrobic bete powinna dac wiarygodniejszy wynik jak testy [emoji16]
Ja nie wytrzymałam i dziś test zrobiłam. Nie potrzebnie. A miesiączki nadal nie ma [emoji2368] mam nadzieję, że już nie będzie.

Witam wszystkich, można dołączyć ? Jestem Ewa,mam 24 lata (jeszcze przez miesiąc 😜 ) z mężem mamy już jednego bobaska, w sierpniu kończy roczek, jednak już zaczynamy starać się o kolejne dziecko , o pierwszą ciążę staraliśmy się pół roku, mam nadzieję że teraz pójdzie łatwiej i bez takiego stresu, to tak troszkę o mnie 🙂

Witam wszystkich, można dołączyć ? Jestem Ewa,mam 24 lata (jeszcze przez miesiąc 😜 ) z mężem mamy już jednego bobaska, w sierpniu kończy roczek, jednak już zaczynamy starać się o kolejne dziecko , o pierwszą ciążę staraliśmy się pół roku, mam nadzieję że teraz pójdzie łatwiej i bez takiego stresu, to tak troszkę o mnie 🙂
Witamy 🙂 no to życzę szybkich dwóch kresek 🙂

reklama
Do góry