reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej dziewczyny,
my od wczoraj bierzemy luteinę i acard - zobaczymy, pierwszy miesiąc starań po poronieniu.
Mam nadzieję, że szybko będę mogła dołączyć do Was i cieszyć się, że się udało :)
Gratuluję dziewczyny!

Kod:
Martoocha super! Ale Twoja Niunia już duża :)!!! Bardzo sie cieszę!

Myszka kciuki za Was!!! Obyś szybko i w jak najbardziej sprzyjających okolicznościach przywitała Paula:)! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewcik moja dzisiaj też taka mało ruchliwa... Ach... Teraz leże na boku i pije miód z cytryną to zawsze Malutką pobudza i na moje gardło dobrze działa! Też bym chciała mieć ten detektor! Stresuje sie strasznie jak po takim wierceniu nagle tak mało sie rusza :/! Może Lili zmęczona remontem :)

Ostatnia edycja:
Michalina witaj wsrod nas.Jak widzisz wszystkie zesmy przszly co to ty i juz wiekszosc z nas na wylocie.Takze i u ciebie zobaczysz juz niedlugo ujrzysz dwie kreseczki
Suana u mnie wszystko tak jak wczoraj,czyli dalej nic.Jutro lekarz
Myszko to super ze sie cos zaczyna,to chyba mnie wyprzedzisz
Martoocha gratuluje wizyty!!!!

Martoos super, gratuluje:-)

A u nas sie zaczelo i jak lekarz stwierdzil...dzisiaj:-)

A!!!!!!!! OJEJ!! Trzymaj się! i dawaj znać co tam się dzieje..ALE FAJNIE!!!

a to nasza.. bejbalka;-)
IMG_2587.jpg

Michalina- trzymamy kciuki :)

Załączniki

• IMG_2587.jpg
    IMG_2587.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_2586.jpg
    IMG_2586.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja. Mam 35 lat, byłam w pierwszej ciąży, która, jak się okazało, była pustym jajem płodowym. 19.02. miałam zabieg łyżeczkowania. Naturalna @ przyszła dokładnie 28 dni po zabiegu, czyli 19.03. Podczas kontrolnego badania okazało się, że mam cystę 5,5cm, ale na szczęście się wchłania, bo 2 tyg.później miała już 2,1 cm. Owulacja potwierdzona przez gina (akuarat podczas badania kontrolnego),endo 9 mm, macica czysta. Teraz biorę antybiotyk, bo nie dostałam po zabiegu nic, a moja pani doktor stwierdziła, że lepiej się przeleczyć, czekam na kwietniową @ i mam zamiar zacząć starania, ale na całkowitym spontanie. Przed pierwszą ciążą szalałam z testami owulacyjnymi i z sexem "na godzinę", bo za punkt honoru wzięłam sobie, że szybko zajdę w ciążę - tym bardziej, że wiek już mam odpowiedni, no i presja ze strony rodziny - bo jesteśmy młodym małżeństwem. A teraz i jedno i drugie mam w głębokim poważaniu. Najważniejsze, to czerpać przyjemność z bliskości z ukochaną osobą:-)
Gratuluję Wszystkim, które po stracie doczekały się zdrowych dzieciaczków, bądź są na finiszu, a Wszystkim starającym się życzę powodzenia, a później spokojnej i nudnej ciąży:-)

Do góry